Στον αέρα και πάλι ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΤΕΙ στα Χανιά!

στον-αέρα-και-πάλι-ο-ραδιοφωνικός-σταθ-868305

Μετά από περισσότερο από μία δεκαετία, ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΤΕΙ Χανίων επαναλειτουργεί! Για αρχή μέσω διαδικτύου, με επόμενος στόχο να μπει και στα FM.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΤΕΙ Χανίων ξεκίνησε τη δεκαετία του 90 πρώτα σαν εργαστήριο μετρήσεων όσο αφορά την ηχοληψία και έπειτα υιοθετήθηκε η ιδέα του σταθμού είχε περίοδο ακμής με συνεντεύξεις και συνεργασίες με τοπικές εφημερίδες.

Δυστυχώς την περίοδο του 2005-2006 κάποια μέλη του σταθμού με λάθος διαχείριση και λόγω καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων έφεραν την παρακμή και το κλείσιμο του σταθμού.

Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα πήρε την πρωτοβουλία να επαναλειτουργήσει το σταθμό. Σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες καθώς ο σταθμός μέχρι και το 2018 ήταν κλειστός και υπό κατάληψη από πολιτική παράταξη του ΤΕΙ. Κατάφεραν μετά από πολλές προσπάθειες να λειτουργήσουν και να κάνουν την πρώτη τους εκπομπή τον Οκτώβριο του 2018.

Ο σταθμός εκπέμπει ιντερνετικά και σίγουρα κύριος στόχος είναι να εκπέμψει στα FM, απευθυνόμενος σε άτομα όλων των ηλικιών, καλύπτοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος μουσικών επιλογών.

Η ομάδα αποτελείται από 13 άτομα:

1. ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ

2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

3. ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ

4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ

5. ΠΑΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

6. ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

7. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΟΥΧΛΑΡΑΚΗΣ

8. ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

9. ΠΑΝΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

10. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

11. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΡΑΤΣΗΣ

12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΪΚΑΣ

13. ΘΑΝΟΣ ΒΙΓΔΗΣ

Οι εκπομπές είναι οι εξής:

1. ΚΡΗΤΩΝ ΑΚΟΥΣΜΑ(Κρητική μουσική)

2. Οι 2 ΑΜΠΑΛΟΙ (Αθλητική εκπομπή)

3. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ (talkshow)

4. ΕΦΤΑΓΡΑΜΜΟ (Έντεχνη μουσική)

5. ΚΑΨΟΥΡΟRATΟΙ (Ελαφρολαϊκή μουσική)

6. ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΡΟΚΩΘΕΩΡΙΕΣ (Rock μουσική)

7. ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΑ (Έντεχνη μουσική)

8. ΔΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Ειδήσεις)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ: 9:00-21:00

Όπως σχολίασε ο Νίκος Τζουγκαράκης: «τα σχέδια μας για το σταθμό είναι να μπορέσουμε να φέρουμε τους φοιτητές μας να ασχοληθούν με την ηχοληψία και το ραδιόφωνο ούτως ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια αν θέλουν να ασχοληθούν και επαγγελματικά με αυτό.

Επίσης, κάθε μέρα παλεύουμε για την πλήρη αποκατάσταση του σταθμού ώστε να ξαναγίνει αυτό που ήταν κάποτε και να διευκολύνουμε τις συνθήκες εκπομπών μας.

Ελπίζουμε στην στήριξη των πολιτών της πόλης και ευχόμαστε να αγκαλιάσετε την ιδέα μας όπως εμείς. Ο σταθμός μας διοργανώνει party και διαγωνισμούς ώστε να μας γνωρίσετε και να καλύψουμε τις ανάγκες του μπορείτε να μας ακούσετε εδώ:
https://ratfm.chania.teicrete.gr/

Τα social media μας Facebook :https://www.facebook.com/RadioTeifm/

Instagram: Rat fm

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook