Στολές Μαρκάκης στα Χανιά: Ποιοτικές στολές μαγειρικής και υφασμάτινες μάσκες σε μοναδικά σχέδια

στολές-μαρκάκης-στα-χανιά-ποιοτικές-σ-1084203

Ο Ανδρέας Μαρκάκης κατασκευάζει στα Χανιά ξεχωριστές και απόλυτα ποιοτικές στολές μαγειρικής για επαγγελματίες του χώρου και όχι μόνο!

Με συνεχή παρουσία στον χώρο της εστίασης και του ξενοδοχείου, η βιοτεχνία ξεκίνησε το 2012 στο Γεράνι και τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων στην Γρηγορίου Ε’ 37, απέναντι από την Πυροσβεστική.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης, «Επειδή η δουλειά μου ήταν σεφ για 22 χρόνια, ένιωσα την ανάγκη ότι έλειπε η σωστή και ποιοτική ένδυση καθώς και υπόδηση από τον κάδο μας, καθώς οι τόσες ώρες ορθοστασίας, μακροχρόνια δημιουργούσαν προβλήματα στους συναδέλφους».

Με μία μόνο επίσκεψη στο κατάστημα θα αναγνωρίσετε και θα εκτιμήσετε την ποιότητα της πρώτης ύλης, την χειροποίητη κατασκευή του κάθε προϊόντος, τις ασυναγώνιστες τιμές καθώς μιλάμε για μία τοπική βιοτεχνία, την after sale εξυπηρέτηση που δεν την βρίσκεις στις πολυεθνικές, καθώς και το γεγονός ότι τα ρούχα είναι ραμμένα πάνω στον πελάτη.

Ο ίδιος ο κ. Μαρκάκης σχεδιάζει με μεράκι τα ιδιαίτερα σχέδια τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη ενώ  το δυνατό σημείο της επιχείρησης είναι οι πολύ χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής.

Η επιχείρηση έχει ξεκινήσει δυναμικά στον χώρο της υφασμάτινης μάσκας προσώπου σε σχέδια για όλα τα γούστα. Η μάσκα είναι πλενόμενη και έχει έξτρα επένδυση από χασέ.

Με μία επίσκεψη στο κατάστημα θα εντυπωσιαστείτε από τις δημιουργίες του κ. Μαρκάκη ο οποίος λέει χαρακτηριστικά «Προτείνω σε όλους τους Χανιώτες να περάσουν από τη βιοτεχνία μας να γνωριστούμε και ας μην αγοράσουν. Σημασία για εμάς έχει να γνωρίσουν τη δουλειά μας,

Διεύθυνση: Γρηγορίου Ε΄37, έναντι Πυροσβεστικής

Facebook: Stoles Markakis 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook