Στο zarpanews.gr για την εργασία τους, μαθητές του γυμνασίου Νέας Κυδωνίας | Photos

στο-zarpanews-gr-για-την-εργασία-τους-μαθητές-του-1314916

Από την αίθουσα σύνταξης του zarpanews.gr πέρασε η ερευνητική εργασία των μαθητών του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας, οι οποίοι, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την δημοσιογραφική μας ομάδα για το φαινόμενο των ψευδών ειδήσεων (Fake News).

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριες Ιωάννα Βουρεξάκη, Αναστασία Δούφλια κιαι Μαρία Καλουδάκη, ζήτησαν την συνδρομή μας στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν τι είναι οι ψευδείς ειδήσεις, πώς τις ξεχωρίζουμε και πώς μπορούμε να προστατευτούμε από την κατανάλωση και την αναπαραγωγή τους, αίτημα στο οποίο με χαρά ανταποκριθήκαμε, προγραμματίζοντας την χθεσινή επίσκεψη.

Στις 1,5 ώρα περίπου της παραμονής τους, οι μαθητές συμμετείχαν στην παρουσίαση που είχαν ετοιμάσει οι δημοσιογράφοι του zarpanews.gr ενώ ακολούθησε μια ιδιαίτερα ζωντανή και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τα παιδιά. 

Τα αποτελέσματα της εργασίας, πρόκειται να παρουσιαστούν σε ημερίδα στο ΚΑΜ στις 30 Νοεμβρίου με την συμμετοχή μαθητών από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

Μετά την επίσκεψη, με ηλεκτρονικό μήνυμα, το γυμνάσιο απέστειλε τις ευχαριστίες του στο zarpanews.gr σημειώνοντας πως «η παρουσίαση που μας κάνατε πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!» ενώ κι εμείς από τη μεριά μας, τους ευχαριστούμε που μας επέλεξαν για την επιμόρφωσή τους σε αυτό το καίριο ζήτημα και τους συγχαίρουμε για την φιλομάθεια και την εργατικότητά τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook