Στο τραπέζι χριστουγεννιάτικα ψώνια με SMS στο 13033 και στο βάθος… νέοι κωδικοί

Aνοιχτό το ενδεχόμενο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων να είναι υποχρεωτικό το SMS στο 13033 για να επισκεφτούμε καταστήματα λιανεμπορίου άφησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Όπως τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση «αυτό θα απαντηθεί την τελευταία εβδομάδα». Όπως ανέφερε ο σχεδιασμός της κυβέρνησης προβλέπει το άνοιγμα της αγοράς από την 1η Δεκέμβρη αρχικά με το λιανεμπόριο και την εστίαση.

Συνεπώς, αν κριθεί αναγκαίο είναι πιθανό τα ψώνια για τα Χριστούγεννα να γίνουν κατόπιν SMS στο 13033. Για τον λόγο αυτό ενδεχομένως έχουν νέες προσθήκες κωδικών στο 13033 για να υπάρχει «φρένο» σε όσους έχουν σκοπό να ξεχυθούν στα μαγαζιά για ψώνια.

Επιπλέον ανέφερε πως, για την περίπτωση του λιανεμπορίου μπορεί να εφαρμοστούν αυστηρότερα μέτρα σχετικά με την πυκνότητα των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται μέσα στα καταστήματα, στην εστίαση ή στα εμπορικά κέντρα.

Ο κ. Παπαθανάσης εξήγησε ότι το σχέδιο θα βασίζεται στην εμπειρία της άνοιξης, οπότε η επανεκκίνηση έγινε με το άνοιγμα αρχικά των μικρών καταστημάτων, μια εβδομάδα μετά το λιανικό εμπόριο, σε δύο εβδομάδες ξεκίνησε η εστίαση και στις τρεις εβδομάδες, άνοιξαν οι εσωτερικοί χώροι.

dikaiologitika.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μωρέ αν δεν ήταν τα μεγαλομάγαζα των Εβραίων φίλων τους…δεν επρόκειτο να μας αφήσουν το λουρί με ..τ ί π ο τ α! Για να μας το ξαναμαζέψουν όμως μόλις γίνει ο απαραίτητος τζίρος τους!!! Ας τρέξουν οι Χριστουγεννομανιακοί να καταθέσουν ότι τους μείνει από τα επιδόματα του Κούλη!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ