Κρήτη | Στο τμήμα καλλιεργητής, διακινητές και ληστής – Σε 6 συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές

κρήτη-στο-τμήμα-καλλιεργητής-διακινη-1214569

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές, το τελευταίο 24ωρο σε 6 άτομα. 4 στο Ηράκλειο και Χερσόνησο και 2 στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα (12.09.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός), κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίος επέβαιναν.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 29,6 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Επίσης, συνελήφθη, χθές (11.09.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών (δειτε και ΕΔΩ)

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Από τη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός είχε προβεί στην ανωτέρω καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του και λοιπούς χώρους από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία και με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,7 μέτρων, επιμελώς καλλιεργημένα σε ισάριθμες γλάστρες τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης το Ηράκλειο, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε οικία σε περιοχή του Δήμου Μίνωα- Πεδιάδος.

Ειδικότερα, άγνωστο άτομο την 27.08.2021 εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Από την έρευνα και προανάκριση αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Καστελλίου Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι την εν λόγω κλοπή την είχε διαπράξει αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Σταθμό Καστελλίου.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε ότι αφορά την διακίνηση, στο τμήμα οδηγήθηκαν χθες, δύο άνδρες με χιλιάδες ευρώ στα χέρια τους, ως  προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Ειδικότερα:

Στο Ρέθυμνο, συνελήφθησαν, χθές (11.09.2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο ημεδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των δύο ημεδαπών κατά την διάρκεια των οποίον βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook