«Στο Survivor έφαγα φαγητό σκύλου με σκουλήκια από την πείνα»

Σε μία αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση για τις συνθήκες επιβίωσης στο Survivor, προχώρησε πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο Στέλιος Κρητικός έδωσε συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την πείνα.

«Από το Survivor θα ήθελα να ξεχάσω τη στιγμή που έφαγα φαγητό σκύλου με σκουλήκια από την πείνα. Δεν ήμασταν μόνοι μας, υπήρχαν σκυλάκια γύρω γύρω που υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που τα τάιζαν είτε στα αγωνίσματα και γύρω γύρω στα αγωνίσματα υπάρχουν συνεργεία. Δεν κατάλαβε καν η παραγωγή ότι φάγαμε τροφή σκύλου», αποκάλυψε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Όταν πείνας γίνεσαι άγριος, οτιδήποτε κινείται γύρω σου ακόμα και φαγητό πας. Εκεί λοιπόν είπα (στον σκύλο) “συγνώμη φιλαράκο μου εσένα θα σου βάλουν φαγητό και επειδή εγώ δεν έχω φαγητό θα σου δανειστώ λίγο από το φαγητό σου”. Ήταν λίγη σκυλοτροφή με λίγα μακαρόνια με ρύζι τα οποία είχαν σκουλήκια πάνω. Εμένα δεν με έπιασε το στομάχι, τους άλλους τους έπιασε. Ευτυχώς δεν με έπιασε τίποτα».

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ