Στο σκοτάδι πολλές περιοχές των Χανίων λόγω κακοκαιρίας – Πότε θα επανέλθει το ρεύμα

στο-σκοτάδι-πολλές-περιοχές-των-χανίω-818230

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει σε πολλές περιοχές των Χανίων η κακοκαιρία που πλήττει από την Κυριακή ολόκληρο το νομό και δεν αποκλείεται, βάσει των προγνωστικών που κάνουν λόγο για επέλαση σφοδρότερου κύματος, να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα στις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα, από τις 15.30 το μεσημέρι, έχουν μείνει σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr οι Κορακιές. Η ταλαιπωρία των κατοίκων είναι μεγάλη, όμως ακόμη μεγαλύτερος είναι ο εκνευρισμός που προκαλεί το γεγονός, ότι παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τις βλάβες της ΔΕΗ, είναι σχεδόν ανεφικτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr σημειώθηκε βλάβη, η οποία αποκαταστάθηκε, αλλά ακολούθησε εκ νέου βλάβη, την οποία τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ την έχουν εντοπίσει και είναι σε εξέλιξη της αποκατάστασής της.

Αντίθετα οι βλάβες που έχουν «βυθίσει στο σκοτάδι» τις περιοχές του Δήμου Αποκορώνου Δράπανο, Παλελόνι και Κεφαλάς, σύμφωνα με την ενημέρωση του zarpanews.gr, θα αποκατασταθεί αύριο Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στο σκοτάδι πολλές περιοχές των Χανίων λόγω κακοκαιρίας – Πότε θα επανέλθει το ρεύμα

  1. Πλοκαμακης φίλε….διευθυντής….εγγύηση….προμηθευτείτε κεράκια, λάμπες πετρελαίου…ανάψτε σόμπες τζάκια κλπ. Και δεν είναι Μόνο το σημερινό λόγω καιρού. Διακοπές συχνότατες από Κισσαμο μεχρι Αποκόρωνα και Σφακια είχαμε και καλοκαίρι . ειδικα αν είστε επεγγελματιας διπλή εγγύηση…πλοκαμακης μαναρωλακης….

  2. ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΝΕΔΕΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook