Στο σκοτάδι για 72 ώρες χιλιάδες νοικοκυριά – Παραμένει το χάος στους δρόμους

στο-σκοτάδι-για-72-ώρες-χιλιάδες-νοικοκυ-1179436

Τα χιόνια μπορεί να σταμάτησαν, αλλά ορισμένες περιοχές της Αττικής θα περάσουν ακόμη ένα 24ωρο, αφού δεν έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες από τις διακοπές ρεύματος. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα και στην Ανατολική Αττική εντοπίζεται η μεγαλύτερη δυσκολία, με πληροφορίες να κάνουν αναφορές για πλήρη αποκατάσταση το πρωί της Παρασκευής.

Συνολικά επιχειρούν 850 τεχνικοί και έχουν ενισχυθεί με προσωπικό από Εύβοια και την Βόρεια Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, οι διακοπές ρεύματος δεν είναι το μόνο πρόβλημα, που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Χολαργός, Ψυχικό, Άνω Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή παραμένουν απροσπέλαστες με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια.

Κλαδιά έχουν πέσει πάνω σε αμάξια υπό το βάρος του χιονιού, στενά είναι απροσπέλαστα, ενώ δρόμοι έχουν κοπεί στη μέση.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, είναι η εικόνα στη λεωφόρο Λαυρίου. Στο ύψος των Γλυκών Νερών επιχείρησαν να καθαρίσουν τον δρόμο εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας, όμως οι ποσότητες του χιονιού σχημάτισαν «βουνό» στις εισόδους των καταστημάτων.

Επιχειρηματίας της περιοχής, μίλησε στη κάμερα του Mega και χαρακτήρισε απούσα τη δημοτική αρχή καθώς ο ίδιος βγήκε στους δρόμους με αγροτικό για να βοηθήσει εγκλωβισμένους οδηγούς να μεταφέρουν τα αυτοκίνητα τους

«Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση αυτό έχει γίνει τσιμέντο. Δε μπορεί να καθαριστεί ούτε με φτυάρι ούτε με γκασμά, πρέπει να πάμε να απευθυνθούμε σε ιδιώτη, ο ιδιώτης μας ζητάει 200 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook