Στο Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης | Photos

στο-ρέθυμνο-ο-πρόεδρος-του-πασοκ-νίκος-1580048

Στο Ρέθυμνο έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην πόλη και η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με πολιτική ομιλία στο Ωδείο Ρεθύμνου.

Ο κος Ανδρουλάκης, ξεκίνησε την επίσκεψή του στο Ρέθυμνο, τιμώντας την πολιούχο της πόλης Αγία Βαρβάρα και παρίσταται στην λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλης.

Στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξή του στο Ρέθυμνο ο κος Ανδρουλάκης ανέφερε: ]

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Ρεθυμνιώτες και τις Ρεθυμνιώτισες . Εύχομαι υγεία, ευημερία και καλύτερες μέρες. Χρόνια πολλά στο προσωπικό του πυροβολικού μας που προστάτιδά του είναι η Αγία Βαρβάρα.

Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των ενόπλων δυνάμεών μας που με την εργώδη καθημερινή τους προσπάθεια έχουν καταστήσει την Ελλάδα μια ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, κάτι ιδιαίτερα κρίσιμο αυτή την εποχή όπου η Τουρκική πολιτική ηγεσία με τις θρασύτατες της δηλώσεις υπονομεύει τη σταθερότητα, προσβάλλει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη λειτουργία θα κάνει την βόλτα του στην πόλη μαζί με τα τοπικά στελέχη και θα έχει επαφές με τον κόσμο. Το πρόγραμμα στις 5 το απόγευμα περιλαμβάνει τα εγκαίνια του νέου γραφείου της νομαρχιακής επιτροπής του κινήματος στην Λεωφόρο Κουντουριώτη 84 και στις 7 μ.μ. θα κάνει πολιτική ομιλία στο Ωδείο στην παλιά πόλη.

goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook