Στο «Χ» το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού

στο-χ-το-ντέρμπι-αεκ-ολυμπιακού-1150640

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης που είχαν οι δυο ομάδες.

Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε και οι δύο αντίπαλοι φόρτσαραν προκειμένου να φτάσουν στα γκολ.

Πράγματι, ο Ολυμπιακός τα κατάφερε πρώτος στο 56ο λεπτό όταν μετά από ασίστ του Μπουχαλάκη, ο Βρουσάι με πολύ ωραίο πλασέ κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων».

Η απάντηση για την ΑΕΚ διαμορφώθηκε στο 80′ για το τελικό 1-1 στο ΟΑΚΑ μετά την κεφαλιά του Σιμόες από την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία.

Ως εκ τούτου, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες παραμένει στους 6 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να έχει 29 και την ΑΕΚ 23. Και οι δύο ομάδες πάντως έχουν ακόμα ένα παιχνίδι λιγότερο.

Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Λετονία). Βοηθοί: Γκουντερμάνις – Σπασιονίκοφς (Λετονία). 4ος διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). VAR: Εστέβες (Πορτογαλία). ΑVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες: Σιμόες (35′), Κρίστιτσιτς (64′)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (71′ Παουλίνιο), Λόπες (86′ Ινσούα), Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (70′ Σάκχοφ), Γκαρσία, Λιβάγια (71′ Τάνκοβιτς), Μάνταλος, Ανσαριφάρντ (46′ Oλιβέιρα).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (82′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (46′ Φορτούνης), Τιάγκο Σίλβα (46′ Καμαρά), Ελ Αραμπί

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook