Στο ψηφοδέλτιο αυτής της περιοχής ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

στο-ψηφοδέλτιο-αυτής-της-περιοχής-ηγε-757529

Την πρόθεσή του να ηγηθεί του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στο Δυτικό Τομέα της Β΄Αθηνών ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στην καρδιά μου ήμουν και θα είμαι πάντα βουλευτής Β΄ Αθηνών. Βουλευτής της δυτικής Αθήνας. Και σας ανακοινώνω ότι προσωπικά θα ηγηθώ του ψηφοδελτίου του δυτικού τομέα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σε ομιλία του προς τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ίλιον.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε και πάλι μήνυμα συμπόρευσης στο δρόμο προς τις επερχόμενες εκλογές. «Χρειάζεται συστράτευση, για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ τόπος. Εκλογές θα έχουμε απανωτές το 2019. Εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές. Ελπίζουμε μία ώρα αρχύτερα και θα είμαστε σε εγρήγορση. Το βράδυ των εκλογών δε θα είναι μόνο η Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη σε όλη τη χώρα. Αλλά και ο χάρτης θα βαφτεί παντού μπλε», σημείωσε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής, άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό συνασπισμό για το σύνολο της εσωτερικής και εξωτερικής ατζέντας.

«Είναι επιτακτική η ανάγκη να φύγει το συντομότερο αυτή η ανερμάτιστη κυβέρνηση. Όταν προειδοποιήσαμε για συμφωνία των Πρεσπών, μας χαρακτήρισαν ακροδεξιούς, έμπλεξαν εθνικισμό με πατριωτισμό, και ήρθε τώρα πριν λίγες ώρες ο κ. Ζάεφ και μίλησε για την ανάγκη να διδάσκεται η μακεδονική γλώσσα στην Ελλάδα. Εμείς θα είμαστε απέναντι σε αυτή τη συμφωνία. Ο κ. Τσίπρας είχε πει για τα ΜΑΤ ότι δε φυλάσσουν ούτε στο σπίτι, ούτε στο γραφείο του. Σήμερα, παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία, έκαναν πορεία. Δεν είναι κουκουλοφόροι, δεν κρατούν μολότοφ. Αλλά, βρήκαν την Ηρώδου Αττικού φραγμένη από κλούβες. Αυτός είναι ο υποκριτής Αλέξης Τσίπρας που του έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη», επεσήμανε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε άπαντα τα «γαλάζια» στελέχη να γυρίσουν πόρτα-πόρτα τις γειτονιές, για να πείσουν τους πολίτες για τον προγραμματικό λόγο της παράταξης.

«Όχι για να φύγει ο Τσίπρας, αλλά για να πείσουμε ότι εμείς μπορούμε. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι εγώ θα φέρω το ΔΝΤ. Ποιος; Αυτός που ο υπουργός του με επιστολή έφερε το Ταμείο και υπέγραψε τα μέτρα. Εμείς θα μιλήσουμε, για να φέρουμε επενδύσεις. Θα μιλήσουμε για αυτούς που χρωστάνε στο δημόσιο. Για τις 120 δόσεις. Θα μιλήσουμε για πρότυπα σχολεία. Για την ασφάλεια. Θα μιλήσουμε μέχρι τις εκλογές και τα διλλήματα θα είναι ξεκάθαρα. Είμαστε με τους πολλούς. Δεν τρώνε οι Έλληνες άλλο σανό», σημείωσε.

Πηγή: capital.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook