Στο πλευρό του Δήμου Μυτιλήνης ο Δήμος Χανίων μετά την καταστροφή στη Μόρια

στο-πλευρό-του-δήμου-μυτιλήνης-ο-δήμος-1103156

Σε ψήφισμα για τη στήριξη του Δήμου Μυτιλήνης για τις δραματικές εξελίξεις μετά την καταστροφική φωτιά στη Μόρια προχώρησε ο Δήμος Χανίων στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά:

«Με το άκουσμα των τελευταίων γεγονότων στη Μυτιλήνη ο Δήμαρχος Χανίων κος Σημανδηράκης επικοινώνησε άμεσα με το Δήμαρχο Μυτιλήνης κο Κύτελη εξέφρασε την αλληλεγγύη του και τον ενημέρωσε ότι ο Δήμος Χανίων παραμένει ανοικτός σε οποιοδήποτε αίτημα ανθρωπιστικής βοήθειας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη αλλά ταυτόχρονα και την αλληλεγγύη του προς το Δήμο Μυτιλήνης που πλήττεται για μία ακόμα φορά.

Το νησί τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια. Αυτό σε συνάρτηση με την υγειονομική κρίση του κορονοϊου καθιστά την κατάσταση ακόμα πιο δυσμενή και επικίνδυνη.

Η Μυτιλήνη είναι ο Δήμος που έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος της προσφυγικής κρίσης. Είμαστε αλληλέγγυοι τόσο προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και προς τους κατοίκους και πρόσφυγες. Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η υγεία όλων πρέπει να διαφυλαχθούν και να προασπιστούν.

Προσκαλούμε, τους υπόλοιπους Δήμους της Ελλάδας καθώς και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας να στηρίξουν το Δήμο Μυτιλήνης.»

zarpanews.gr

One thought on “Στο πλευρό του Δήμου Μυτιλήνης ο Δήμος Χανίων μετά την καταστροφή στη Μόρια

  1. Θα τρελαθουμε ολοι εδώ. Ενα σκαφακι βγηκε προχτες με πρόσφυγες στη παλιόχωρα και ο «δήμος Χανίων» ζητιάνευε από το πολυτεχνείο το κολυμβητήριο ?! και θα βοηθησει κιόλας την έρμη τη Λέσβο!!! Α ρε δήμαρχε φιλάνθρωπε!!και φιλαναγνώστη!! θες και βιβλιοθήκες κάνεις και κουμάντα!!! Τελικά ήσουν μεγάλη επιτυχία εσύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook