Στο πλευρό των μουσικών ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων

στο-πλευρό-των-μουσικών-ο-σύνδεσμος-ιδ-1353274

Στο πλευρό των μουσικών που έχουν πληγεί από την πανδημία τάσσεται ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, ο οποίος με ανακοίνωσή του, δηλώνει τη στήριξή του στον κλάδο.

Αναλυτικά η επιστολή στήριξης του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων στο παράρτημα Χανίων του Πανελλήνιου Συλλόγου Μουσικών:

«Δυο χρόνια σχεδόν έχουν περάσει από την πανδημία με την κατάσταση στον κλάδο του αδερφού σωματείου να γίνεται όλο και χειρότερη. Η απουσία ουσιαστικών μέτρων στήριξης – οδήγησε πολλούς συναδέλφους σε αναζήτηση εργασίας εκτός κλάδου και άλλους στην εξαθλίωση. Ιδιαίτερα από την περασμένη βδομάδα η πλειοψηφία των μουσικών ουσιαστικά έχει μείνει άνεργη, με την κυβέρνηση να δίνει βοήθημα μόνο για τον μήνα Γενάρη, αφήνοντας εκτός πολλούς μουσικούς.

Την ίδια στιγμή μετράμε καθημερινά δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες νέα κρούσματα κορονοϊού, γεγονός που φανερώνει ότι η εξάπλωση της πανδημίας είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Οι βασικοί χώροι διασποράς του κορονοϊού, οι μεγάλοι χώροι δουλειάς, τα σχολεία έχουν μείνει ανοχύρωτα με υγειονομικά πρωτόκολλα και ελλείψεις τα οποία δεν ανταποκρίνονται σε ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας. Το μόνο μέτρο που παίρνει η κυβέρνηση είναι η ατομική ευθύνη.

Είμαστε δίπλα στον δίκαιο αγώνας τους και καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση διεκδικώντας μέτρα προστασίας της υγείας και του εισοδήματος.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook