Στο πλευρό της «Ηλιαχτίδας» η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης

στο-πλευρό-της-ηλιαχτίδας-η-διοικήτ-958329

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα», Μαρία Ευστρατίου και τον Αντιπρόεδρο Θεοφάνη Κανάκη, είχε στο γραφείο της η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του Συλλόγου και του παιδικού ξενώνα Φιλοξενίας στο ΠΑΓΝΗ, καθώς και προτάσεις ανάπτυξης που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με τη σύμπραξη της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και του εθελοντικού Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης ενημερώθηκε για τη δομή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, μια νέα προσφορά του Συλλόγου στην τοπική κοινωνία, για τη λειτουργία της οποίας ζητήθηκε η σύμπραξη της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, ενώ έχει ήδη εξασφαλισθεί η επιστημονική μέριμνα του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η κα Λένα Μπορμπουδάκη, σεβόμενη την προσφορά του Συλλόγου, το σημαντικό έργο που επί σειρά ετών επιτελεί κι αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της λειτουργίας μιας τέτοιας δομής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης  για τα παιδιά με καρκίνο και το οικογενειακό τους περιβάλλον δεσμεύτηκε για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας ως προς τη λειτουργία της και όπως συμφωνήθηκε το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπογραφεί το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook