Στο νοσοκομείο ζευγάρι ηλικιωμένων μετά από άγριο καβγά!

στο-νοσοκομείο-ζευγάρι-ηλικιωμένων-μ-845622

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι η γυναίκα άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον άντρα – Κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο με τον άνδρα σοβαρότερα τραυματισμένο

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι, ήρθε στα χέρια ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Λάρισα το μεσημέρι της Τρίτης και μάλιστα συνεπλάκησαν τόσο άγρια, ώστε κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο με τον άνδρα σοβαρότερα τραυματισμένο!

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη μέση του δρόμου, αλλά σχεδόν αμέσως αντί για «βαριές» κουβέντες άρχισαν να ανταλλάσσουν… χτυπήματα! Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι η γυναίκα άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον άντρα!

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε αιμόφυρτους και τους δυο και τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου ο ηλικιωμένος παρέμεινε για νοσηλεία ενώ η σύζυγός του αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook