Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 14χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – Πως φτάσαμε στην τραγωδία | Video

στο-νοσοκομείο-ο-πατέρας-της-14χρονης-πο-916175

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο πατέρας του άτυχου 14χρονου κοριτσιού, που βρήκε εχθές τραγικό θάνατο πέφτοντας από παιχνίδι στο Λούνα Παρκ του Αλμυρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-thessalia.gr, o συγκλονισμένος πατέρας νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα, ο πατέρας της άτυχης έφηβης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ. Μια εβδομάδα αργότερα, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το παιδί του τραγικό θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ του Αλμυρού, που αναπτύσσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα σε όλα τα παζάρια της χώρας. Η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ υποστήριξε στις αρχές πως τις πιστοποιήσεις των παιχνιδιών έχει καταθέσει και στον Δήμο Αλμυρού, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό, ενώ ο δήμος θα καλέσει και εμπειρογνώμονα για να εξετάσει τα δεδομένα.

Εν τω μεταξύ εικόνες από τον τόπο όπου έχασε τη ζωή του το 13χρονο κορίτσι στον Αλμυρό Βόλου μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Οpen». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού το άτυχο κορίτσι καθόνταν στην δεύτερη και ψηλότερη σειρά του παιχνιδιού « Ιπτάμενο Χαλί» και στη δεύτερη θέση από την άκρη.

Ο μηχανισμός ανέβηκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα επτά περίπου μέτρα πάνω από το έδαφος. Το κορίτσι εκσφενδονίστηκε σε αρκετά μεγάλο ύψος από τη θέση του. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έπεσε σε διπλανό παιχνίδι και έπεσε στο κενό. Κατέληξε σε απόσταση 11 μέτρων από το σημείο στο οποίο καθόταν. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απελευθερώθηκε από το παιχνίδι και εκσφενδονίστηκε.

«Φώναζαν όλα τα παιδιάκια τσιρίζανε, κλείσανε τα μηχανήματα…» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε και ένα σοκαριστικό πλάνο όπου φαίνεται το παπουτσάκι του άτυχου κοριτσιού.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook