Στο νοσοκομείο έπειτα από εξαντλητική δίαιτα ο Τζορτζ Κλούνεϊ – Έχασε 28 κιλά για έναν ρόλο

στο-νοσοκομείο-έπειτα-από-εξαντλητικ-1147664

Υποβλήθηκε σε εξαντλητική δίαιτα για τις ανάγκες ενός ρόλου. Δεν άντεξε και κατέληξε σε νοσοκομείο, όπου μάλιστα θα νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον γνωστό σταρ του Χολιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ

Επίσημος λόγος της νοσηλείας του είναι η αντιμετώπιση της παγκρεατίτιδας. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Κλούνεϊ, πατέρας δύο παιδιών, έχασε σχεδόν 30 κιλά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, υπό τον τίτλο: «The Midnight Sky».

Πρόκειται για ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, με τον ίδιο να υποδύεται τον ρόλο ενός αστρονόμου που επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή της Γης.

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου», δήλωσε ο 59χρονος Κλούνεϊ μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του στην εφημερίδα «Daily Mirror».

Ο Αμερικανός ηθοποιός θα χρειαστεί πολλές ημέρες ιατρικής περίθαλψης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. «Θα χρειαστώ μερικές εβδομάδες για να γίνω καλύτερα και ως σκηνοθέτης δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζομαι ενέργεια», πρόσθεσε ο Κλούνεϊ.

Eκτός από την απότομη απώλεια βάρους για το ρόλο που υποδύεται στη νέα του ταινία, έπρεπε και να σταματήσει να ξυρίζεται.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook