Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί στα Χανιά μετά από τροχαίο με μηχανάκι

στο-νοσοκομείο-δύο-νεαροί-στα-χανιά-με-905890
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων δύο νεαροί, οι οποίοι φαίνεται να ενεπλάκησαν σε τροχαίο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο 25χρονους οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλο, όπου λίγα λεπτά πριν τις 6 το πρωί της Κυριακής τραυματίστηκαν μετά από τροχαίο στην περιοχή Γερμανικό Πουλί στα Χανιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί, ο ένας νεαρός εισήχθη σχεδόν αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο δεύτερος χειρουργήθηκε από ορθοπεδικούς, καθώς έφερε πολλαπλά κατάγματα και η κατάστασή του θεωρείται ότι είναι εκτός κινδύνου.

zarpanews.gr

One thought on “Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί στα Χανιά μετά από τροχαίο με μηχανάκι

  1. Δεν ξέρω…αφού μόρφωση και παιδεία δε δειχνει να λειτουργούν, θα έπρεπε να επινοηθεί και να επιβληθεί (με το στανιό, όσο χουντικό και αν ακούγεται), το να μη λειτουργεί ο κινητήρας δίκυκλού αν δε φοράει κράνος σωστά ο αναβάτης και ο συνεπιβάτης. Με τον ίδιο τρόπο, να μη μπορεί δίκυκλο να αναπτύξει ταχύτητες περα του επιτρεπόμενου μέσα σε κατοικοιμένες περιοχές.
    Εδώ που φτά;σαμε, κάθε μέρα εδώ και χρόνια να έχουμε είδηση/σεις για σκοτωμένους και σακατεμένους στους δρόμους της Κρήτης, μόνο κάτι τέτοιο θα μας σώσει από τη γεςνοκτονία. Και αν, ακόμη και αυτό!!!!!
    Νισάφι πια!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook