Στο νοσοκομείο Χανίων ο Μάριος που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Έκκληση για βοήθεια

στο-νοσοκομείο-χανίων-ο-μάριος-που-τρα-829525

Έκκληση να στηρίξουν οικονομικά τον Μάριο Πατσαδάκη, το νεαρό άντρα που ενεπλάκη με την μηχανή του σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο, απευθύνουν άνθρωποι, του περιβάλλοντος του.

Ο 25χρονος είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 8 Φεβρουαρίου και αν και βρίσκεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Χανίων, πρέπει άμεσα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, εκτός Κρήτης γεγονός που επιφέρει ένα τεράστιο οικονομικό κόστος.

Η ανάρτηση συναδέλφου της μητέρας του, Νίκης Ασκορδαλάκη, στο Facebook είναι ιδιαίτερα συγκινητική με μία και μοναδική ευχή, της ίδιας αλλά και όλων όσοι ξέρουν τον Μάριο, να σταθεί και πάλι στα πόδια του το παλικάρι.

Με το δεδομένο βέβαια ότι οι Κρητικοί έχουν αποδείξει επανειλημμένα την αγάπη τους, και την αλληλεγγύη τους σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, αξίζει να σημειωθεί επίσης και όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη ανάρτηση, υπάρχει συγκεκριμένος λογαριασμός που έχει ανοίξει για τον Μάριο και ότι σε καμία περίπτωση δεν διεξάγεται έρανος.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Βούλας Πλατάκη αναφέρει:

«16 Μαρτίου στις 6:41 μ.μ.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ !!!Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας επισημαίνουν ότι δεν θα γίνει κανένας έρανος για τον 25χρονο και όσοι θέλουν να βοηθήσουν για να σταθεί και πάλι ο Μάριος στα πόδια του, να καταθέτουν τα χρήματα που επιθυμούν, μόνο στον τραπεζικό του λογαριασμό.!!!Στη φωτογραφία είναι η αγαπημένη μας συναδέλφισσα από το Πολυκεντρο Νεολαίας στην Ανδρόγεω Νικη Ασκορδαλακη με το μοναχοπαίδι της τον Μάριο Πατσαδάκη .Σχεδόν όλοι ξέρετε ότι ο Μάριος είχε ένα ατύχημα στης 8/02/2019 με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Ευτυχώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του αλλά πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης κι αυτό έχει ένα σοβαρό οικονομικό κόστος . Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό τον αγώνα να ξαναδούμε το Μάριο όρθιο και όπως πριν μπορεί να το κάνει ακόμα και με το ελάχιστο από το υστέρημα του…επίσης με κοινοποίηση να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γίνεται.Ο παρακάτω λογαριασμός αφορά το Μάριο και τον οποίο θα τον διαχειρίζεται η μητέρα του Νικη Ασκορδαλάκη..Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 204/643614-58/Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR 1201102040000020464361458 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΣΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ!!

Υ. Γ. Είναι ωραίο συναίσθημα να τον δεις αργότερα ότι είναι καλά και να ξέρεις ότι βοηθήσαμε και εμείς!!!»

Ο 25χρονος τραυματίστηκε όταν η μηχανή την οποία οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδη, στο Ηράκλειο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή μετατράπηκε σε μάζα σιδερικών.

Μάλιστα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο όχημα με γιατρό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  που μετέφερε το νεαρό τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες λόγω έλλειψης διαθέσιμων κλινών στην εντατική, ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

neakriti.gr

One thought on “Στο νοσοκομείο Χανίων ο Μάριος που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Έκκληση για βοήθεια

  1. Πρώτα απο ολα να μαθαινουν λιγη οδικη παιδεια στα παιδια τους! Γιατι θα σου πει καποιος γιατι να δωσω λεφτα ενω μπορει να με ειχε πατήσει έτσι οπως τρέχουν? Καλη ανάρρωση στο παιδι! Και γονείς μην ξεχνατε να μιλατε στα παιδια σας ωστε μα μην ζητησετε ποτε λεφτά για τετοιο λογο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook