Στο Νοσοκομείο Χανίων με κορονοϊό ιερέας της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου – Έγινε απολύμανση στην εκκλησία | Photos

στο-νοσοκομείο-χανίων-με-κορονοϊό-ιερ-944770

Αίσθηση έχει προκαλέσει στα Χανιά η αποκάλυψη ενός νέου κρούσματος κορονοϊού στους κύκλους της εκκλησίας.

Ο λόγος για ιερέα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, ενορίας πρώην περιατικού δήμου που δεν λειτουργούσε μόνο σε μια εκκλησία και ο οποίος νοσηλεύεται από το απόγευμα της Δευτέρας με έντονα συμπτώματα στην κλινική covid19 του Νοσοκομείου Χανίων.

Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα πώς ο άνδρας κόλλησε τον επικίνδυνο ιό, με τον πυρετό να έχει κάνει την εμφάνισή του ήδη εδώ και 10 ημέρες.

Σε καραντίνα πάντως βρίσκεται η παπαδιά, η οποία επίσης θα εξεταστεί για την περίπτωση που φέρει τον ιό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο εν λόγω ιερέας, τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, είχε λειτουργήσει και σε άλλες ενορίες της ευρύτερης περιοχής, γεγονός το οποίο σημαίνει οτι έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς πιστούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου έχει προχωρήσει στην απαραίτητη απολύμανση των ιερών ναών στους οποίους τέλεσε λειτουργία ο ιερέας.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν η Ιερά Μητρόπολη έχει φροντίσει να ενημερώσει τους πιστούς των ενοριών του ασθενή πλέον ιερέα, αλλά και τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ προκειμένου να γίνει η απαραίτητη ιχνηλάτηση των επαφών του.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Στο Νοσοκομείο Χανίων με κορονοϊό ιερέας της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου – Έγινε απολύμανση στην εκκλησία | Photos

  1. ο ιερεας ειναι το θεμα μας; Να ναι καλα ο ανθρωπος φυσικα!
    Τοσα κρουσματα στα σχολεια, καθε μερα και ενα τουλαχιστον! Που ειναι τα μετρα ωστε να ανοιξουν με ασφαλεια και για τα παιδια μας και για εμας τους γονεις! Που ειναι η σοφη και αριστη κυβερνηση που ελεγε οτι εχουμε παρει ολα τα μετρα και τζαμπα φωναζετε;
    Εγκλημα αποδειχτηκε τα 25 ατομα ανα ταξη και σε πολλες ταξεις με καθηγητες με προβληματα υγειας! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

  2. Ο/Η Όλοι στους δρόμους, τα 20χρονα κορίτσια αντιστάθηκαν στους Ισλαμιστές που τους έκοβαν ζωντανές το κεφάλι, εσεις τί φοβάστε ? λέει:

    Ο ιερέας στο νοσοκομείο λοιπόν, η εκκλησία απολυμάνθηκα, παραμείνετε σε αγωνία θα ζήσει η θα τον καταπιεί ο κορωνοιός ?
    Την ίσια μέρα στο Πρώτο Θέμα ο υφυπουργός ανάπτυξης διαγνώσθηκε με κορωνοιό, η Βουλή δεν απολυμάνθηκε και ο υφυπουργός δήλωσε απόλυτα ήρεμος χωρίς καμία ανησυχία : εντάξει παιδιά, θα κάτσω δυο βδομάδα καραντίνα και θα δουλεύω από το σπίτι μου !!
    Καταλάβετε τη διαφορά ? Ο κορωνοιός πεθαίνει εμάς, το πόπολο καί τους κληρικούς, ενώ τους πολιτικούς τους εμποδίζει να πάνε στη Βουλή ια δολ βδομάδες μόνο, συμπέρασμα : ο κορωνοιός είναι παιδί, γέννημα, θρέμμα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    Εκτός αν έχετε αλλη εξήγηση ! Ξεσηκωθείτε, ριξτε και τιμωρήσετε τους καταστροφείς σας ! Θα το απαιτήσετε γρήγορα οταν θα συνειδποιήσετε το μέγεθος της ολικής και ανεπανόρθωτης καταστροφής σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook