Στο Νοσοκομείο Χανίων εκτός από τις μάσκες φοριούνται πολύ και οι… λεκάνες | Photos

στο-νοσοκομείο-χανίων-εκτός-από-τις-μά-1094309

Μια μικρή επίσκεψη (αχρείαστη να ΄ναι…) στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις υγειονομικές επιταγές της πανδημίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα: Θερμομέτρηση στην είσοδο, οι μάσκες τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους (προσωπικό, ασθενείς και επισκέπτες), ο καθαρισμός και η απολύμανση των χώρων είναι αρκούντως ικανοποιητική και δεν υπάρχουν εικόνες συνωστισμού.

Όλα καλά μέχρι εδώ, με μια μικρή αλλά χιλιοειπωμένη θλιβερή εξαίρεση. Οι εικόνες παρακάτω μιλούν από μόνες τους, αλλά είναι να αναρωτιέται κανείς πόσες φορές πια πρέπει να γίνει αναφορά ώστε να υπάρξει επιτέλους μια λύση.

Εικόνες ντροπής για ένα ευρωπαϊκό κράτος εν έτη 2020…

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στο Νοσοκομείο Χανίων εκτός από τις μάσκες φοριούνται πολύ και οι… λεκάνες | Photos

  1. Όλες οι εικόνες γνωστές που να μην ήταν…Αλλά ας ήταν μόνο αυτό το «μεγάλο»κακό του εν λόγω Νοσοκομείου…Ότι μπαίνεις όρθιος και βγαίνεις τις περισσότερες φορές συνοδεία Γραφείου Τελετών (!) δεν είναι κατά πολύ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ και μη αναστρεπτέο????

  2. Είναι …..άδικο να ενοχλείτε τον υπουργό υγείας με τέτοια άνευ σημασίας θέματα την ώρα που πρέπει να κάθεται σε ετοιμότητα δίπλα στην ……..αγαπημένη του μήπως και την πιάσουν πόνοι, σπάσουν τα νερά, έχει …διαστολές κλπ γιατί του έχει επιστείσει την προσοχή του ο βατραχομάτης αργηγός του να μην αποκρυνθει από την Αρετουσα του πολύ και χρειαστεί νά τήν πάνε στο νοσοκομείο που έχει βάρδια ο …………Πολακης !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook