Στο Νοσοκομείο Χανίων 20χρονη Χανιώτισσα – Υπέστη τρία λιποθυμικά επεισόδια λίγα λεπτά μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

στο-νοσοκομείο-χανίων-20χρονη-χανιώτισ-1194943

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται μία 20χρονη Χανιώτισσα από τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά τον εμβολιασμό της.

Περίπου ένα τέταρτο αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer,  την Πέμπτη, η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Στενό συγγενικό της πρόσωπο που ήταν μπροστά στο συμβάν, την μετέφερε άμεσα σε κέντρο υγείας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, όπως ανέφερε συγγενής της στο zarpanews.gr, η κοπέλα χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά για να συνέλθει ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο λιποθυμικά επεισόδια. Οι σφυγμοί της καρδιάς της έπεσαν και έκανε ανησυχητική βραδυκαρδία.

«Είναι 20 χρονών! Δεν είχε προβλήματα υγείας, πήγαινε γυμναστήριο κάθε μέρα», δηλώνει το στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Μετά από αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί τί ακριβώς προκάλεσε αυτό που έπαθε η κοπέλα, και αν είχε κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι συγγενείς από τους γιατρούς, οι εξετάσεις της μέχρι στιγμής είναι καλές αλλά θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες. Υπάρχει ενδεχόμενο μάλιστα, να χρειαστεί αυτές να γίνουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στο Ηράκλειο.

zarpanews.gr

15 thoughts on “Στο Νοσοκομείο Χανίων 20χρονη Χανιώτισσα – Υπέστη τρία λιποθυμικά επεισόδια λίγα λεπτά μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

    1. το οτι δεν συνδεεται με το εμβολιο το διαβασες χωριατη; το οτι εχουν γινει 3 δισεκατομμυρια δοσεις σε ολο τον πλανητη το ξερεις γιδοβοσκε;

      1. Για να υποτιμάτε το επάγγελμα του γιδοβοσκού εσείς θα πρέπει να είσαστε (επαγγελματικά) κάτι παραπάνω.
        Πεταλωτής τζιτζίκων που λένε εκεί στην Κρήτη ίσως;
        Η πληρωμένο τρολ???

    1. Κώστα τα παιδιά τα υποχρεώνουν ιδιοκτήτες και αφεντικά να κάνουν τις πειραματικές γενετικές θεραπείες για να δουλέψουν για 400 ευρώ το μήνα. Παιδιά δεν έχουν δεν τα λυπούνται; Είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα οποία τα νομοθετούν κιόλας

      1. Το ξέρω Θοδωρή μου… 3 έχω από 22-30 και βλέπω την πίεση που δέχονται πλαγίως βέβαια αλλά την δέχονται. Και ξέρεις κάτι δεν είμαι αρνητής απλά δεν μπορώ την τρομοκρατία… Εκεί αντιστέκομαι και όσο αντέξω

          1. Άμα είσαι εσυ μπολιασμένος ρε χατζηπαπαρα τι σε κόφτη για τους άλλους . Θες να φύγετε μαζί για να έχεις παρηγοριά ? Σου δίνω και τα δικά μου άμα θες…Τα ζώα φαίνονται πια είναι που τρέχουνε να μην χάσουνε….

          2. Νικόλα καλημέρα, σε ευχαριστώ για τα «καλά σου λόγια»… Αν μπορούσαμε να βρεθούμε από κοντά θα διαπίστωνες πως δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο… αλλά από την άλλη δεν έχω να αποδείξω και τίποτα σε κανένα ειδικά όταν είναι «άντρακλας» του πληκτρολογίου καλή ώρα… Καλημέρα.

        1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ Η’ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣ – ΠΡΩΤΟΣ.

  1. KYΡΑ ΔΩΡΑ…ΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ 5ο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΟΖΟ ΕΕΕ….ΟΖΟ.

  2. Για τους «ειδικους»που πιστευουν οτι το εμβολιο κανει καλο.
    Διαβαστε τα συστατικα που εχει το εμβολιο(το πρωτο mRNA εμβολιο στην παγκοσμια ιστορια,χωρις δοκιμες,αρα καθαρα πειραματικο στους ανθρωπους).
    Ψαξτε στο διαδυκτιο τι ειναι αυτα τα συστατικα που εχει και μετα τα λεμε.
    Οσο για σενα φιλε μου που γραφεις οτι εχουν γινει 3 δις δοσεις,ψαξε και εσυ ποσοι ανθρωποι εχουν πεθανει απο το εμβολιο παγκοσμιως και μετα ισως αλλαξει γνωμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook