Στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος στα Χανιά ο Υφυπουργός Αθλητισμού | Photos

στο-μουσείο-της-εθνικής-ελλάδος-στα-χα-933230

Επίσκεψη στο Μουσείο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στα Χανιά πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης συνοδευόμενος και από τον Χανιώτη Υφυπουργό Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη, επισκέφτηκε το χώρο που στεγάζει το Μουσείο της Εθνικής στην οδό Τσουδερών, το οποίο είναι δημιούργημα του Χανιώτικου Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος», με αντικείμενα που έχουν συλλέξει τα μέλη του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Φλέκκας μαζί με μέλη του συλλόγου, έκανε την ξενάγηση στο χώρο και μεταβίβασε το αίτημα να υπάρξει χώρος που θα στεγάσει το δημοφιλές μουσείο της πόλης, κάτι που ωστόσο αναμένεται να γίνει από τη μεριά του Δήμου Χανίων. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης, είπε ότι τρέχουν τις διαδικασίες από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων ώστε να κατοχυρωθεί ως μουσείο η κίνηση και από και πέρα αναμένεται η παραχώρηση κάποιου χώρου από μεριάς του Δήμου.Άπαξ και γίνουν οι παραπάνω διαδικασίες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού διαβεβαίωσε ότι θα ενισχυθεί οικονομικά από το Υπουργείο ώστε να λειτουργεί ως κανονικό μουσείο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook