Στο μεγαλύτερο Food Festival της Αγγλίας η Κρητικιά νικήτρια του βρετανικού Masterchef

στο-μεγαλύτερο-food-festival-της-αγγλίας-η-κρητικ-869824

H Κρητικιά νικήτρια του βρετανικού Masterchef Ειρήνη Τζώρτζογλου θα είναι μία από τα αστέρια του «Gastronomic Glastonbury» που θα διεξαχθεί από  12-14 Ιουλίου στο Tatton Park Garden του Cheshire στη βορειοδυτική Αγγλία.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα aboutmanchester πρόκειται για το μεγαλύτερο γαστονομικό φεστιβάλ που πέρα από το σκοπό της απόλαυσης των περίπου 300.000 επισκεπτών έχει και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Κορυφαίοι chef από όλη τη Μ. Βρετανία μαζί με ταλαντούχους συναδέλφους γνωστών ρεστοράν -ξενοδοχείων, αλλά και τηλεοπτικούς αστέρες της Μαγειρικής φτιάχνουν  στο υπέροχο πάρκο «επί τόπου» τα αγαπημένα τους φαγητά.

Σε διάστημα τριών ημερών ο κόσμος θα γευθεί γαστρονομικές απολαύσεις με περισσότερους από 30 πάγκους τροφίμων και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πάνω από πάνω 100 από τους καλύτερους καλλιτέχνες της χώρας.

Μαζί με τη «δικιά μας» συνταξιούχο τραπεζικό που μεγάλωσε στην Κρήτη και τώρα ζει στο Κάρτμελ της κομητείας Κάμπρια, στη βορειοδυτική Αγγλία, την τιμητική τους θα έχουν ακόμη ο φιναλίστ του φετινού MasterChef, David Crichton, η υπέρμαχος της Vegan διατροφής και συγγραφέας Katy Beskow, γνωστότερη ως «Little Miss Meat Free», ο τηλεοπτικό σεφ Βαλεντάιν Χάρις και μια σειρά από νικητές των τηλεοπτικών εκπομπών «Bake Off».

Σε διάστημα τριών ημερών θα γευθούν γαστρονομικές απολαύσεις με περισσότερους από 30 πάγκους τροφίμων και μια ευκαιρία να δοκιμάσετε και να αγοράσετε από πάνω από 100 από τους καλύτερους καλλιτέχνες της χώρας.

Η Κρητικιά σεφ, που με τις συνταγές της θα φέρει άρωμα Κρήτης στην εκδήλωση δήλωσε ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της: «Η επιτυχία στο MasterChef ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και η πρόσκληση στο Foodies Festival είναι μόνο ένα από τα πολλά σπουδαία πράγματα που περιμένω από αυτό το ταξίδι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να μαγειρεύω μερικά πιάτα εμπνευσμένα από το MasterChef ζωντανά και να μοιραστώ τις κορυφαίες συμβουλές μαγειρικής μου με τους ανθρώπους αυτής της όμορφης εκδηλωση» στην οποία θα υπάρχον ζωντανή μουσική και άφθονα ποτά.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook