Στο Μαξίμου η Μπέτυ Μπαζιάνα για «ενέσεις ηθικού»

στο-μαξίμου-η-μπέτυ-μπαζιάνα-για-ενέσ-868682

Δύο πράγματα είναι παγκοίνως γνωστά και αδιαμφισβήτητα για την Μπέτυ Μπαζιάνα: ότι είναι πάντα στο πλευρά του συζύγου της, του Αλέξη Τσίπρα, σε εύκολες και δύσκολες στιγμές και ότι είναι πολιτικό ον, με άποψη και ιδεολογική και πολιτική κατάρτιση.

Γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη η πληροφορία, ότι το μεσημέρι της Δευτέρας η κυρία Μπαζιάνα πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου και κάθισε για αρκετή ώρα στο κτίριο συνομιλώντας με συνεργάτες του πρωθυπουργού, αλλά και απλούς υπαλλήλους. Το προηγούμενο βράδυ άλλωστε, εκείνο των εκλογών, είχε συνοδεύσει τον κ. Τσίπρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και συμμετείχε στις δραματικές διαδικασίες, που προκάλεσε το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Η κυρία Μπαζιάνα αιφνιδίασε σχεδόν τους πάντες στο Μαξίμου όταν κατέφθασε και άρχισε να χαιρετάει τους πάντες. «Συμβαίνουν αυτά, προχωράμε» ήταν το μότο της προτροπής που έκανε η σύζυγος του πρωθυπουργού, θέλοντας να τονώσει το ηθικό όσων βρίσκονται δίπλα στον κ. Τσίπρα και άρα στην πρώτη γραμμή του μετώπου για τη μάχη των εθνικών εκλογών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασε απ’ όλα τα γραφεία και τα τμήματα του πρωθυπουργικού επιτελείου και ήταν ιδιαίτερα προσηνής και ήρεμη, αν και φαινόταν συγκρατημένα αισιόδοξη για την έκβαση της νέας εκλογικής μάχης.

Κάθισε δε για αρκετή ώρα στο σαλόνι του πρωθυπουργού, όπου έσπευσαν στελέχη, με πολλά από τα οποία έχει παλιά φιλική και συντροφική σχέση, για να συζητήσουν τις εξελίξεις.

protothem.agr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook