Στο “μαγαζί” του Χαρδαλιά… δεν κολλάει – Βίντεο από το γλέντι της Τσικνοπέμπτης στο μπαλκόνι του υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Βίντεο που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνική δικτύωσης, δείχνει ότι στο υπουργείο του Νίκου Χαρδαλιά , μάλλον το γλέντησαν τη Τσικνοπέμπτη με χορούς και πανηγύρια.

Χωρίς μέτρα και μάσκες; Αναμένονται απαντήσεις…

Η απάντηση Χαρδαλιά
Ουδεμία σχέση με την Πολιτικη Προστασια εχουν οι απαραδεκτοι που μαζεύτηκαν την Τσικνοπεμπτη σε χώρο της πρώην Helexpo, επισημαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με αφορμή το βίντεο που δείχνει κόσμο σε μπλακόνι του κτιρίου που στεγάζει την Πολιτική Προστασία να κάνουν γλέντι την Τσικνοπέμπτη χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Ηλιόπουλος: «Να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος που έστησε το γλέντι»
Από πλευράς του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε την ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά, κάνοντας λόγο για αποποίηση ευθυνών: «Πριν από λίγο ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχθηκε ότι το βίντεο με το κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη στο κτίριο που στεγάζεται το Υπουργείο του, το οποίο έχει κατακλύσει από χθες το διαδίκτυο, είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Ο κ. Χαρδαλιάς αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ