Στο ΚΤΕΛ Χανίων η Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεδομένη η στήριξη της κυβέρνησης σε δύο άξονες»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, είχε η βουλευτής ΝΔ Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο κλάδος εν μέσω της πανδημίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που έβγαλε το επιτελείο της πρώην Υπουργού, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού πολλοί κλάδοι της ελληνικής οικονομίας έχουν χτυπηθεί και ένας από αυτούς είναι και τα ΚΤΕΛ, καθώς συνέχιζαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα στη κρίση, με πολύ λιγότερους επιβάτες.

«Είναι δεδομένη η στήριξη της κυβέρνησης στα ΚΤΕΛ, για να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τους και αυτό γίνεται σε δύο άξονες», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη και συνέχισε:«Ο πρώτος είναι η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιχορήγησης των επιχειρήσεων με μειωμένο τζίρο και ο δεύτερος είναι η εκπλήρωση μίας παλιάς υποχρέωσης της ελληνικής πολιτείας προς τους ιδιοκτήτες λεωφορείων των ΚΤΕΛ, που αφορά στην εκταμίευση της επιδότησης για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων τους».

«Τόνισα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κρατήσουμε τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, δηλαδή την αυστηρή χρήση μάσκας στα ΜΜΜ», κατέληξε η βουλευτής Χανίων.

zarpanews.gr⠀

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και την μάσκα τι την φοράει??Μήπως πρόκειται να πάρει λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να πάει απο Χανιά..Ρέθυμνο?Στην σειρά την περιμένουν τα τεθωρακισμένα της με όλη την “μεραρχία” ειδικών φρουρών που’χει κουβαλήσει απο την Αθήνα για να την πηγαινοφέρνουν άκρως…φυλασσόμενη!! Αλλά ο σανός πάντα μας είναι …απαραίτητος!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ