Στο κολυμβητήριο Χανίων η Ντόρα Μπακογιάννη – «Θα βρει την αίγλη που του αξίζει» | Photos+Video

στο-κολυμβητήριο-χανίων-η-ντόρα-μπακο-1694530

Την επίσκεψη της βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη, δέχτηκε την Πέμπτη ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Η παρουσία της κυρίας Μπακογιάννη δεν έγινε τυχαία, αλλά χάριν του γεγονότος των τελευταίων εξαιρετικά σημαντικών εξελίξεων με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Η Χανιώτισσα βουλευτής είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα σχέδια για το πώς θα είναι το νέο κολυμβητήριο, τα οποία της παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Αρης Παπαδογιάννης.

Η κυρία Μπακογιάννη παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός της ανακατασκευής.

Στη συνέχεια έκανε πολλές ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς θα είναι το νέο κολυμβητήριο και τι θα περιλαμβάνει, δηλώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα χαρούμενη που έχουν προβλεφθεί ευκολίες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παρών στην επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στο κολυμβητήριο ήταν ο πρώην δήμαρχος Χανίων, βουλευτής και διατελέσαντας γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Κυριάκος Βιρβιδάκης, επί θητείας του οποίου το κολυμβητήριο Χανίων βρέθηκε στη μορφή που έχει μέχρι και σήμερα.

Την επίσκεψη συντόνισε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος, εξηγώντας στην κα Μπακογιάννη το πώς φτάσαμε σήμερα εδώ ενώ από μέρους της διοίκησης ήταν επίσης και οι κυρίες Μυλωνάκη, Καγιά και Σταματάκη και οι κύριοι Κουριδάκης, Χαβρές και Κληματσάκης. Ακόμη, ο πρώην πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Δημ. Λειψάκης και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κολύμβησης, Μπέτυ Βαρβάρη.

Από το ΕΑΚ Χανίων παρέστησαν ο πρόεδρος, Τ. Σβουράκης και το μέλος Μαν. Μπουζάκης. Επίσης παραβρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΕΑΚ, Μαν. Κουριδάκης.

One thought on “Στο κολυμβητήριο Χανίων η Ντόρα Μπακογιάννη – «Θα βρει την αίγλη που του αξίζει» | Photos+Video

  1. Προεκλογικά όλοι εκεί. Όλο κλο κλο και από ομελέτα τίποτα. Δηλαδή 4 χρόνια το αυγενακι δε μπορούσε να το φτιάξει. Όξω όλοι και πρώτοι οι βουλευτές του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook