Στο Κλειστό Κολυμβητήριο Χανίων ο Αυγενάκης: Σχέδιο για ΣΔΙΤ – «Δεν υπάρχει λόγος να πέσουν χρήματα, χωρίς τρόπο λειτουργίας» | Photos+Video

στο-κλειστό-κολυμβητήριο-χανίων-ο-αυγ-1074430

Επίσκεψη και ενημέρωση για το Κλειστό Κολυμβητήριο Χανίων, στο Ακρωτήρι, είχε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συναντήθηκε με φορείς και περιηγήθηκε στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις της δομής, που την κατατρώει η αχρησία.

Ο Υφυπουργός, ενημερώθηκε πλήρως για την πορεία και τη σημερινή κατάσταση του έργου, το οποίο όπως είπε είναι ένα από τα πολλά αχρησιμοποίητα αθλητικά κτίρια της χώρας.

«Δεν θα λάβετε ακόμα μία υπουργική υπόσχεση»

Η αθλητική δομή είναι η ιδιοκτησίας και χρήσης του Πολυτεχνείου Κρήτης και όπως είπε ο κ. Αυγενάκης, είναι στο χέρι τους πως θα το αξιοποιήσουν. Τόνισε δε, ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο, δηλώνουν «παρών» για ότι ζητηθεί, ωστόσο δεν δύναται να χρηματοδοτήσει την οποιαδήποτε παρέμβαση, βάσει των συνθηκών.

«Δεν υπάρχει λόγος να πέσουν λεφτά, αν δεν βρεθεί ο τρόπος λειτουργίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης:

Διγαλάκης: Με ΣΔΙΤ η λειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου

Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος δήλωσε ότι οι μελέτες που έχουν γίνει επί θητείας του στην Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης, περιελάμβαναν την αποκατάσταση των φθορών και την ενεργειακή αναβάθμιση για τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου.Μάλιστα ο Υφυπουργός Παιδείας, τόνισε ότι η καλύτερη λύση που έχει οργανώσει και προωθήσει το Πολυτεχνείο, για να έχουμε σύντομα την έναρξη λειτουργίας για πρώτη φορά από την ολοκλήρωσή του.

Δείτε τις δηλώσεις Διγαλάκη για το θέμα:

Στην επίσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Μανώλης Κουριδάκης, ο βουλευτής Χανίων ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης, ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευάγγελος Διαμαντόπουλος και ο Παρολυμπιονίκης και πρωταθλητής της κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης.

Μάλιστα στη σύντομη στοιχομυθία τους, ο Αντώνης ζήτησε από τον Υφυπουργό πρωτοβουλίες ώστε αν σωθεί και να λειτουργήσει επιτέλους κανονικά το κολυμβητήριο, «το έχουν μεγάλη ανάγκη τα Χανιά», όπως τόνισε.

Στη συνέχεια της περιοδίας, το πρόγραμμα του Υφυπουργού στα Χανιά περιλαμβάνει το Σκοπευτήριο του ΕΑΚ στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, το Κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα, το Εθνικό Στάδιο Χανίων, ενώ κλείνει με σύσκεψη αθλητικών φορέων και εκπροσώπων στο Πνευματικό κέντρο Χανίων.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Στο Κλειστό Κολυμβητήριο Χανίων ο Αυγενάκης: Σχέδιο για ΣΔΙΤ – «Δεν υπάρχει λόγος να πέσουν χρήματα, χωρίς τρόπο λειτουργίας» | Photos+Video

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΣΤΑ ΒΟΥΡΚΙΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΝΙΓΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΣΑΝ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ» ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ…

  2. Καλά τα λες αδέρφια βουγια και λοιπά αιχνη.τοσα εκατομμύρια ευρώ πεταμένα.βαλε και το ποδηλατοδρόμιο και κανείς τριλογία…
    Εκλέγουμε ότι μα ότι χειρότερο κυκλοφορεί.τον αποπατο χωρίς καμία υπερβολή.

  3. Ρε Διγαλάκη, είσαι και ακαδημαικός τρομάρα σου!! Φτιάξτε σχολεία ΤΩΡΑ!! Το κολυμβητήριο είναι πια άχρηστο, το ίδιο και το ποδηλατοδρόμιο. Επενδύστε στην παιδεία, έχουμε γεμίσει τα σχολεία πλαστικά κοντέινερ, αντί σύγχρονων αιθουσών. Αν δεν φτιάξεις ασφαλείς εγκαταστάσεις, παιδεία δεν θα έχεις. Τι να το κάνω το κολυμβητήριο??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook