Στο… κενό το αίτημα του Μέσι – Ζητάει 700 εκατομμύρια η Μπαρτσελόνα

στο-κενό-το-αίτημα-του-μέσι-ζητάει-700-1097024

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να φτάσει σε ένα… φιλικό “διαζύγιο” με την Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί αξιώνουν την πανύψηλη ρήτρα του για να τον αφήσουν να φύγει.

Η διαφαινόμενε αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι είναι το… θέμα του καλοκαιριού στο χώρο του αθλητισμού. Ο Αργεντινός ετοιμάζεται να αφήσει την Μπαρτσελόνα, με τα δημοσιεύματα να τον “στέλνουν” στην Μάντσεστερ Σίτι.

Το “διαζύγιο” των δυο πλευρών όμως φαίνεται πως θα… τραβήξει αρκετά για να βγει. Στην προσπάθεια που κάνει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται να ζητά ως αντάλλαγμα το αστρονομικό buy out που υπάρχει στο ρόστερ του Μέσι.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Γκιγιέμε Μπαλάγκ, ο Μέσι ζήτησε από τους παράγοντες της Μπαρτσελόνα να κανονίσουν ένα ραντεβού και σε αυτό να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες του “διαζυγίου” τους.

Η πλευρά της Μπαρτσελόνα δεν θέλει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αργεντινό και του ανέφερε ότι είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2021, είτε θα τους φέρει πρόταση που θα καλύπτει τα 700 εκατ. ευρώ (αντιστοιχούν στη ρήτρα του).

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook