Στο Ηράκλειο σήμερα ο Μητσοτάκης – Πού θα πάει, ποιους θα δει

στο-ηράκλειο-σήμερα-ο-μητσοτάκης-πού-1587436

Την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα επισκεφθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγραμμά του αναλυτικά:

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί εργοτάξια του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) και του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου στο Καστέλι.

Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κρήτης, στο Δημαρχείο Ηρακλείου.

Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”.

Θα ακολουθήσει βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρηματίες και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον ΟΛΗ.

Στην Κρήτη το μισό Υπουργικό Συμβούλιο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη

Μέχρι στιγμής φέρεται να έχει “κλειδώσει” ήδη η κάθοδος μιας πλειάδας υπουργών και υφυπουργών, ενώ κάποιοι βρίσκονται εδώ από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ως προπομποί της καθόδου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του έχουν προσανατολιστεί σε μια νέα λογική περιοδειών, όπου θα περιλαμβάνονται συσκέψεις με τοπικούς φορείς, αλλά και ειδικές θεματικές παρουσιάσεις, με αντικείμενο δηλαδή τα τοπικά ζητήματα, τις ανάγκες, τα σχεδιαζόμενα έργα κ.τ.λ. των τόπων στα οποία περιοδεύει, σε μια εμφανή στόχευση συσπείρωσης των “γαλάζιων” ψηφοφόρων ή και προσέλκυσης νέων ψηφοφόρων ενόψει της ανοιξιάτικης – όπως όλα δείχνουν – εθνικής κάλπης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook