Στο ίδιο μισό ταμπλό με Ναδάλ και Τζόκοβιτς στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς

στο-ίδιο-μισό-ταμπλό-με-ναδάλ-και-τζόκο-1555109

Πολύ δύσκολο είναι το μονοπάτι που θα χρειαστεί να διαβεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Παρίσι και το τελευταίο Masters της χρονιάς, που αρχίζει τη Δευτέρα (31/10).

Το βράδυ της Παρασκευής (28/10), έγινε η κλήρωση με τον Τσιτσιπά να βρίσκεται στο κάτω μισό του ταμπλό, μαζί με τους Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, τοποθετήθηκε στο Νο5 του ταμπλό και θα περάσει τον 1ο γύρο, με bye. Στον 2ο, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντάνιελ Έβανς (No26) και Μπράντον Νακασίμα (No44), ενώ στη φάση των «16», έχει πιθανούς αντιπάλους τους Μπόρνα Τσόριτς, από τον οποίο ηττήθηκε στη Βιέννη, Κάμερον Νόρι και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Με τον Ράφα Ναδάλ, διασταυρώνεται στα προημιτελικά, με τον Ισπανό να αρχίζει τις υποχρεώσεις του κόντρα σε Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ ή Τόμι Πολ.

Όποιος βγει… νικητής από αυτό το πολύ δυνατό τεταρτημόριο, πιθανότατα θα βρει στο δρόμο του, τον υπερασπιστή του τίτλου και Νο6 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα σε Ντιέγκο Σβάρτσμαν ή Μάξιμ Κρέσι, ενώ στους “16” θα παίξει με έναν εκ των Γιάνικ Σίνερ και Κάρεν Χατσάνοφ, ενώ πιθανή συνάντηση με τον Κάσπερ Ρουντ, θα γίνει στην οκτάδα.

Οι Κάρλος Αλκαράθ και Ντανίλ Μεντβέντεφ δεσπόζουν στο πρώτο μισό, με τον 19χρονο Ισπανό και Νο1 του ταμπλό, να κάνει πρεμιέρα απέναντι σε έναν εκ των Άσλαν Καράτσεφ και Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Ο Ματέο Μπερετίνι είναι πιθανός αντίπαλος του Αλκαράθ στον 3ο γύρο, πριν από μια ενδεχόμενη μονομαχία με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στα προημιτελικά.

Ο Μεντβέντεφ θα έχει πολύ απαιτητική πρεμιέρα, κόντρα σε Άλεξ ντε Μινόρ ή Σεμπάστιαν Κόρντα, ενώ ο Φράνσις Τιάφο, πιθανότατα θα τον περιμένει στον 3ο γύρο.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook