«Στο φως» νέα καταγγελία για τον γνωστό σκηνοθέτη που κατήγγειλε η Έλενα Αθανασοπούλου για βιασμό

στο-φως-νέα-καταγγελία-για-τον-γνωστ-1444848

Μετά την καταγγελία και τη μήνυση που έκανε η Έλενα Αθανασοπούλου κατά γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, το φως της δημοσιότητας βλέπει ακόμη μία καταγγελία, αυτή τη φορά για σωματική βία.

Βοηθός σκηνοθέτη ισχυρίστηκε, μιλώντας στο MEGA, ότι έχει πέσει θύμα σωματικής βίας από το ίδιο άτομο.

«Με χτύπησε στο κεφάλι με το σημειωματάριό μου»

«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό για να δώσω δύναμη στα υπόλοιπα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Το περιστατικό είχε γίνει το 2017, τον Φεβρουάριο – Μάρτιο. Εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη, μου ζήτησε να κάνω ένα πλάνο για τη σειρά, το έκανα και ήταν νευριασμένος. Δεν ξέρω γιατί, άρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια μου και μου το βάρεσε στο κεφάλι. Ήμουν μάρτυρας σε ακόμη ένα περιστατικό που είχε χαστουκίσει έναν βοηθός σκηνοθέτη και πρόσθεσε:

«Μίλησα μόνο σε πολύ στενά μου άτομα. Το κράτησα για τον εαυτό μου. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω καταθέσει στην Αστυνομία και έχω δώσει και το ονοματεπώνυμό του. Μετά το περιστατικό ήθελα πολύ να του πω ότι δεν είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά, αλλά φοβόμουν πάρα πολύ. Έπειτα από λίγο καιρό παραιτήθηκα. Ο ίδιος δεν μου ζήτησε συγνώμη ποτέ», συνέχισε και συμπλήρωσε ότι «Με την Έλενα Αθανασοπούλου είμαστε σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί».

«Στο δικό μου περιστατικό ήταν ακόμη δύο άτομα μπροστά. Δεν αντέδρασαν, νομίζω υπήρχε αυτή η νοοτροπία στα γυρίσματα. Ήταν πολύ εχθρικός. Όταν έκανε καταγγελία η Έλενα Αθανασοπούλου δεν σοκαρίστηκα καθόλου, για εμένα ήταν θέμα χρόνου το να βγει ότι κακοποίησε κάποιον ο συγκεκριμένος», κατέληξε η καταγγέλλουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook