Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Γιώργος Αμυράς

στο-ευρωψηφοδέλτιο-της-νδ-ο-γιώργος-αμ-842233

Λίγες ώρες μετά την υποβολή της παραίτησής του από το αξίωμα του βουλευτή της Β’ Περιφέρειας Αθηνών, ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Αμυράς θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Όπως είπε ο κ. Αμυράς: «Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί εκφράζει τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που έχει ανάγκη η Ελλάδα για να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και οι πολίτες να ζουν σε μία χώρα όπου υπάρχει προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον».

Το βιογραφικό του Γιώργου Αμυρά

Γεννήθηκε στην Αθήνα και πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Νομική Αθηνών και εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Το 2010 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, ως επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού, ενώ στις ευρωεκλογές του 2014 εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και κατέλαβε την έβδομη θέση. Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 εκλέχθηκε βουλευτής της Β’ Αθηνών με το Ποτάμι, από το οποίο αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2019 λόγω της αντίθεσής του στη συμφωνία των Πρεσπών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook