Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων μία από τις πιο σύγχρονες και ακριβές θαλαμηγούς | Photos + Video

στο-ενετικό-λιμάνι-των-χανίων-μία-από-τ-1104406

Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων έδεσε μια από της πιο σύγχρονες και ακριβές θαλαμηγούς του κόσμου. Ο λόγος για την Rock Delaware με αμερικανική σημαία η οποία με την εντυπωσιακή όψη της και το χρυσαφί της χρώμα, τράβηξε όλα τα βλέμματα

Πρόκειται για ένα καινοτόμο γιοτ με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας. Όλα τα συστήματα επί του σκάφους μπορούν να ελεγχθούν από ασύρματο σύστημα παρακολούθησης συναγερμού. Οι καινοτόμοι σταθεροποιητές πτερυγίων της Humphree και οι αναχαιτιστές της βοηθούν να είναι πιο σταθεροί κατά τη διάρκεια της εξέλιξης και της αγκύρωσης.

Το εξωτερικό του Rock Delaware αποτύπωσε ο Παύλος Μπουζάκης, ενώ για το εσωτερικό του, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο: 

Σύμφωνα με τον διευθυντή Creative Vartack Bart Bouwhuis, ο ιδιοκτήτης του Hull No. 1 ένιωσε ότι η αισθητική των σκαφών εξερευνητών δεν είχε αισθησιακή έκκληση. «Μας πλησίασε και είπε,« δώσε μου κάτι νέο και φρέσκο ​​»», είπε ο Μπουχάις, περιγράφοντας περαιτέρω πώς ο πελάτης, ένας μεγαλοπρεπής μεγαλοπρεπής, ζήτησε ένα σκάφος με τα χαρακτηριστικά του μαρμάρου – σκληρότητα, ανθεκτικότητα, αλλά με αίσθηση ποιότητας – σε ελκυστικό πακέτο παντού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook