Στο Δημαρχείο Χανίων οι υγειονομικοί σε αναστολή – Συνομίλησαν με το Σημανδηράκη | Photos

στο-δημαρχείο-χανίων-οι-υγειονομικοί-1490139

Αίτημα υπόψιν όλου του Δημοτικού συμβουλίου Χανίων, κατέθεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι υγειονομικοί προκειμένου να λάβουν θέση υπέρ της άρσης των αναστολών και της επιστροφής στην εργασία τους.

Οι υγειονομικοί σε αναστολή, κρέμασαν πανό έξω από το Δημαρχείο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Μετά την κατάθεση του αιτήματος ακολούθησε σύντομη συνομιλία με τον Δήμαρχο Χανίων.

3 thoughts on “Στο Δημαρχείο Χανίων οι υγειονομικοί σε αναστολή – Συνομίλησαν με το Σημανδηράκη | Photos

  1. Βρε παιδια να σας πω κατι ; Ειναι ντροπη σας αυτη η καταντια 1 χρονο τωρα . Ειναι ντροπη σας που μυξοκλαιτε δεξια κι αριστερα και κανεις δε σας δινει σημασια και πανω απ’ολα ειναι ντροπη σας για την ανεχεια στην οποια υποβαλετε τις οικογενειες σας . Αν δε θελετε να υπηρετειτε την Υγεια, φυγετε , παραιτηθειτε, καντε κατι αλλο . Αφου το βλεπετε κανεις δεν ασχολειτε μαζι σας. Γιατι αραγε; Γιατι πολυ απλα αν σας ελεγαν πως το εμβολιο ηταν προ υ ποθεση για να προσληφθειτε θα κανατε 3 , οχι 1, χωρις μα και μου . Αλλα τωρα , που εχετε δεσει το γαιδαρο σας κανετε και τους δυσκολους.

    1. Τι λες ρε και αυτοί που κάνανε το εμβόλιο και δουλεύουν νοσούν μεταδίδουν και στους ασθενείς τους ποια προϋπόθεση μας τσαμπουνας τώρα τρολακι της κυβερνησης

  2. Ντροπή είναι να έρχεται ο κόσμος στα νοσοκομεία και να μήν βρίσκει γιατρούς και νοσηλευτές και να περιμένει 8-10 ώρες για να εξεταστεί.Ντροπη είναι να παραιτούνται γιατροί και νοσηλευτές επειδή δεν αντέχουν τους εξαντλητικούς ρυθμούς που αναγκάζονται να δουλέψουν.Ντροπη είναι να κρατούν εκτός σε ένα από παλιά υποστελεχωμένο σύστημα υγείας 7.000 έμπειρους υγειονομικούς λες και περισευαν ποτέ την ώρα που όλοι πλέον νοσούν και μεταδίδουν το ίδιο.Ντροπη είναι να φέρνουν πίσω την πέμπτη μέρα θετικούς ακόμα υγειονομικούς στα πρόθυρα κατάρρευσης λόγο έλλειψης προσωπικού. Ντροπη είναι να εμενουν σε τιμωριτικες αποφάσεις αδιάφορώντας και καταργώντας κάθε νομική και ιατρική έννοια την ώρα που πεθαίνει και κινδυνεύει κόσμος σε γυμνά από προσωπικό νοσοκομεία. Ντροπη είναι οι μισθοί και η ασφάλεια που έχουν οι υγειονομικοί για την δουλειά και τις ευθύνες που αντιμετωπίζουν.Ντροπη σε αυτούς που κρατούν τής τύχες τόσο ανθρώπων στα χέρια τούς και δεν κάνουν τίποτα για αυτό.Ντροπη και σε όλους αυτούς που έχουν η συμεριζονται απόψεις σαν το προηγούμενο σχόλιο και περιμένουν να τους τύχη καμία αναποδια για να πάνε και να μυξοκλαινε ψάχνοντας γιατρό, αντί να απαιτούν να γυρίσουν πίσω η άλλοτε ήρωες που τόσα χρόνια λες και δεν είχαν η δεν ήξεραν να αντιμετωπίσουν περιστατικά πολύ πιο επικίνδυνα και πιο μολυσματικά από τον κοβιτ, υπερβάλλοντας εαυτόν βάζοντας την ζωή τούς σε κίνδυνο για να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή χωρίς ποτέ να εκθέσουν κανένα ασθενή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook