Στο δεύτερο ραντεβού την άφησε να πληρώσει και αυτή έβγαλε κέρματα να μετρήσει | Video

στο-δεύτερο-ραντεβού-την-άφησε-να-πληρ-1309594

Κακοφάνηκε σε έναν τύπο η κίνηση της κοπέλας, την οποία γνώρισε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder. Ο Νταν λοιπόν, βγήκε με την κοπέλα για δεύτερη φορά και όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής, εκείνη- την οποία παρεμπιπτόντως άφησε να πληρώσει- έβγαλε να αφήσει το μερίδιο της με κέρματα. Άδειασε τα κέρματά της στο τραπέζι και ξεκίνησε να τα μετράει.

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό» είπε ο Νταν, ο οποίος έβγαλε το κινητό και κατέγραψε την κοπέλα που μετρούσε τα κέρματά της.

Το ανέβασε στο TikTok και το βίντεο είχε 3 εκατομμύρια views και συγκέντρωσε 370.000 likes. Πολλά σχόλια όμως δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Νταν. Ένας του έγραψε πως «έχεις σκεφτεί πως το έκανε για να… ντροπιαστείς που την άφησες να πληρώσει;», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι φίλε γι αυτό».

Άλλος πάντως γράφει: «Όλοι εσείς δεν έχετε κάτι καλύτερο από το να λέτε “Γιατί πληρώνει αυτή;». Γιατί πρέπει ο άντρας να πληρώνει;».

Οι περισσότεροι πάντως διαφώνησαν με την κίνηση του Νταν, λέγοντας πως ήταν αγενής, που την άφησε να πληρώσει και μάλιστα την κατέγραψε που μετρούσε τα κέρματά της.

@thewaterboyI decided to go out with her again and she does this… YOU CANT MAKE THIS UP! ?♬ original sound – Water Boy

 

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook