Στο χωριό της «Καλλιόπης» η φωτιά στο Ρέθυμνο – Πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν για τον «Σασμό» | Photos

στο-χωριό-της-καλλιόπης-η-φωτιά-στο-ρ-1538943

Κοντά στα χωριά του Ρεθύμνου, Σωματάς και Κάστελλος, όπου έχουν γίνει πανοραμικά πλάνα και έχουν χρησιμοποιηθεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός” ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε χθες στο Νομό Ρεθύμνου και κατευθύνθηκε λόγω της έντασης των ανέμων προς την περιοχή του Κάστελου, όπου κατέκαψε κυρίως χορτολιβαδικές εκτάσεις, που βρίσκονται σε απόκρημνα σημεία και που ήταν δύσκολο – λόγω και της απουσίας δρόμων – να τα προσεγγίσουν τα πυροσβεστικά οχήματα (δείτε ΕΔΩ).

Βεβαίως το πρώτο πλάνο από την Κρήτη με το οποίο έκανε πρεμιέρα ο Σασμός υπό το άκουσμα του Ερωτόκριτου είναι το χωριό Μαχαιροί στα Χανιά όμως στη δραματουργία χρησιμοποιήθηκε για να τοποθετηθεί η φανταστική Άνω Ποριά.

Η φωτιά στο Σωματά και Κάστελλο, την κοινότητα Αρμένων τέθηκε υπό έλεγχο.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες τοποθεσίες από Ρέθυμνο και Χανιά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο σήριαλ με επίκεντρο τις βεντέτες στην Κρήτη προκειμένου να ζωντανέψουν στη φαντασία των τηλεθεατών τον χώρο που συμβαίνουν τα δραματικά γεγονότα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από διάφορες τοποθεσίες των γυρισμάτων στην Κρήτη όπως Μαχαιροί, Βάμος, Αρμένοι, Μυλοπόταμος κλπ.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook