Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων οδηγός που φέρεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Σούδας

στο-αστυνομικό-μέγαρο-χανίων-οδηγός-π-1060754

Τις συνθήκες του χθεσινού τραγικού τροχαίου διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας Χανίων, προκειμένου να βρεθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο τον 33χρονο Μανώλη Γαροφαλάκη, δείτε ΕΔΩ.

Ο Ηρακλειώτης πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, έχασε τη ζωή του ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στη Λεωφόρο Σούδας το βράδυ της Πέμπτης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας οδηγός μηχανής που φέρεται να εμπλέκεται στο χθεσινό τροχαίο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, υπήρξε σύλληψη του οδηγού για εμπλοκή στο δυστύχημα και ο άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ενώ αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά.

Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του οδηγού, ωστόσο τα αρμόδια όργανα εξετάζουν κάθε πιθανό σενάριο.

Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των δύο δικύκλων ή αν η μηχανή του 33χρονου παρεμποδίστηκε -ενδεχομένως- και εν τέλει ανετράπη.

zarpanews.gr

One thought on “Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων οδηγός που φέρεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Σούδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook