Στο 90 φεύγα ισοφάρισαν 1 – 1 τα Χανιά με το Αιγάλεω

στο-90-φεύγα-ισοφάρισαν-1-1-τα-χανιά-με-το-1313131

Στις καθυστερήσεις (90+6’) τα Χανιά ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βασιλόγιαννη και κατάφεραν να μείνουν όρθια μέσα στο Αιγάλεω στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 (2ος όμιλος). Ετσι απέσπασαν τον βαθμό σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με το γκολ του Τριμμάτη στο 4’.

Στη συνέχεια τα Χανιά ανέβασαν απόδοση και ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες προϋποθέσεις φτάνοντας αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνωσε την επίθεση με Κολλά και Κόλα και τα Χανιά είχαν την υπεροχή αλλά χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια τελική. Αντίθετα το Αιγάλεω με τον πάντα επικίνδυνο Τσιλιγκίρη ήταν αυτό που απείλησε σε τρεις περιπτώσεις.

Στο 83′ έγινε η φάση που σηκώνει συζήτηση με τον Κόλα να προσπαθεί να γυρίσει προς την εστία και τον Αναστασίου να τον αγκαλιάζει και να τον ρίχνει στο έδαφος. Ο διαιτητής Λεωνίδας άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στον χανιώτικο πάγκο.

Τη μεγάλη φάση τα Χανιά τη βρήκαν στις καθυστερήσεις αλλά ο Κολλάς δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τελικά στο 90+6′ ο Βασιλόγιαννης “λύτρωσε” τη χανιώτικη ομάδα.

Οι φάσεις του αγώνα

4′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Αναστασίου κεφαλιά του Αρναρέλλη ο Κατσιμήτρος αποκρούει εκπληκτικά αλλά η άμυνα “κολλάει” και ο Τριμμάτης με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

8′ Σουτ του Καμαρά άουτ.

28′ Ωραία κομπίνα σε κόρνερ και από σέντρα του Καψάλη ο Βασιλακάκης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την εστία.

32′ Φάουλ του Μπαΐροβιτς η μπάλα άουτ.

41′ Σέντρα του Τσιλιγκίρη κεφαλιά του Μπαρμπαρούση άουτ.

42′ Πάσα του Μπαΐροβιτς στον Βασιλόγιαννη που προσπαθεί να κάνει το γύρισμα από πλάγια θέση, ο Παναγιώτου με κεφαλιά μπροστά από τη γραμμή διώχνει σε κόρνερ.

45+1′ Σουτ του Βλάχου μπλοκάρει εύκολα ο Κατσιμήτρος.

45+2′ Φάουλ σε καλό σημείο, το εκτελεί ο Τσαμούρης που στέλνει την μπάλα άουτ.

62′ Ευκαιρία για το Αιγάλεω, σέντρα του Τσιλιγκίρη κεφαλιά του Μπαρμπαρούση άουτ.

71′ Φάουλ του Τσιλιγκίρη κεφαλιά του Λάσκαρη άουτ.

77′ Σουτ του Τσιλιγκίρη αποκρούει ο Κατσιμήτρος.

83′ Ο Αναστασίου παίρνει αγκαλιά τον Κόλα και τον γκρεμίζει στο έδαφος ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί φέρνοντας θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Χανίων.

90+2′ Μεγάλη ευκαιρία, φάουλ του Κογιέτε προβολή του Κολλά άουτ.

90+6′ ΓΚΟΛ: Από κεφαλιά πάσα του Κολλά ο Βασιλόγιαννης με κεφαλιά ισοφαρίζει 1-1.

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Πλάκας (Δυτ. Αττικής) – Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Μπαρμπαρούσης (15′), Καμαρά (44′), Αναστασίου (68′), Κάρλος (82′), Καψάλης (84′)

Αιγάλεω (Γιώργος Αλεξόπουλος*): Αιγάλεω (Γιώργος Αλεξόπουλος*): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (66′ Πιαστόπουλος), Τριμμάτης (78′ Χοτζάλλι) Αρναρέλλης (63′ Καββαδίας), Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης.

*Λόγω τιμωρίας του Χαραλαμπίδη

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Καμαρά (78′ Κογιέτε), Ζιούλης (54′ Κολλάς), Καψάλης, Πατάπης, Τσαμούρης (78′ Παντεκίδης), Κάρλος, Βασιλακάκης, Μπαΐροβιτς, Βάρκας (64′ Κόλα), Βασιλόγιαννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook