Στο 5ο Κρητικό Συνέδριο Ενέργειας συμμετέχει η διοίκηση του ΟΑΚ

Στις εργασίες του 5ου Κρητικού Συνεδρίου Ενέργειας στην Χερσόνησο Ηρακλείου, συμμετέχει αντιπροσωπεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, με την παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη και του προέδρου του Δ.Σ. κ. Λευτέρη Κοπάση.

Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, οι κύριοι Παπαδογιάννης και Κοπάσης πραγματοποιούν σειρά επαφών, με κυβερνητικά στελέχη και θεσμικούς φορείς, οι οποίες έχουν στο επίκεντρο τους, τα μεγάλα ενεργειακά θέματα της Κρήτης και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Ο.Α.Κ. τα επόμενα χρόνια, στην προσπάθεια «ανάδειξης» της Κρήτης σε «πράσινο» νησί.

«Η «Πράσινη» ενέργεια αποτελεί το μεγάλο στόχο των επόμενων χρόνων για την Ελλάδα γενικότερα αλλά και για την Κρήτη, πιο ειδικά. Ο «ρόλος» του νησιού μας στον ενεργειακό «χάρτη» αναβαθμίζεται αισθητά λόγω της κατασκευής πολύ σημαντικών έργων, που έχουν στο επίκεντρο τους την Κρήτη. Στον Ο.Α.Κ., βλέπουμε τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ως μια μεγάλη πρόκληση και από κοινού αλλά και σε στενή συνεργασία με το σύμπλεγμα των υπολοίπων εμπλεκόμενων φορέων, θα εργαστούμε με στοχοπροσήλωση, προκειμένου η Κρήτη, να καταστεί ενεργειακά αυτάρκης, αλλά και ν’ αποτελέσει το μεγάλο πρωταγωνιστή των γεωπολιτικών εξελίξεων, στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε σε δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Το 5ο Κρητικό Συνεδρίου Ενέργειας υπενθυμίζεται ότι τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος και της Περιφέρειας Κρήτης. zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ