Στις κάλπες οι καθηγητές των Χανίων – Ψηφίζουν για αντιπροσώπους της ΟΛΜΕ | Photos + Video

στις-κάλπες-οι-καθηγητές-των-χανίων-ψ-1451813

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα και αύριο οι καθηγητές των Χανίων, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα συμμετέχουν στο 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ αλλά και για την εκλογή των προέδρων στις Γενικές Συνελεύσεις της ΟΛΜΕ.

Για «εκδίωξη των μαθητών από τα σχολεία και μετατροπή τους σε ανήλικο μισοανειδίκευτο εργατικό δυναμικό» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων Γιάννης Κυριακάκης, μιλώντας στο zarpanews.gr για τη σημασία των εκλογών στο σώμα των εκπαιδευτικών την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Οι κάλπες έχουν στηθεί στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων στην Κοραή, άνοιξαν στη 1 το μεσημέρι ενώ θα κλείσουν στις 8 το απόγευμα, με την ψηφοφορία να συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη 25 Μαΐου τις ίδιες ώρες.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2021-22. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, έχουν επίσης, και οι αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ΓΣ και των εκλογών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook