Στις ΗΠΑ η Χανιώτισσα Εμμανουέλα Χιωτάκη: Δείτε το βίντεο του νέου τραγουδιού που γράφτηκε την περίοδο της καραντίνας

στις-ηπα-η-χανιώτισσα-εμμανουέλα-χιωτ-1071909

Το πρώτο της τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο με τίτλο “Λόγια καρδιάς”, κυκλοφόρησε η Χανιώτισσα μουσικός Εμμανουέλα Χιωτάκη ή αλλιώς «Αρετούσα», η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Φλόριντα. Εκεί, εξάλλου, ηχογραφήθηκε το τραγούδι, στο  P.Recording Studios, ενώ το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στην περιοχή ‘Fort de Soto. Η επιλογή της τοποθεσίας δεν έγινε τυχαία καθώς το Fort de Soto ανακαλύφθηκε από Ισπανούς εξερευνητές και το τραγούδι που έγραψε η Εμμανουέλα έχει επιρροή από ισπανικούς ήχους.

Με ρομαντική λοιπόν διάθεση και με τον φλαμένκο ρυθμό της κιθάρας, το τραγούδι «Θα είμαστε εκεί» σε στίχους και μουσική δική της και ενορχήστρωση του Χριστόφορου Κροκίδη, θα ανεβάσει σίγουρα την καλοκαιρινή διάθεση!

Η ταλαντούχα μουσικός έγραψε το έγραψε την περίοδο της καραντίνας, η οποία την βρήκε στην Φλόριντα. Μέσα από το τραγούδι αυτό θέλει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας στην οικογένεια και τους φίλους της που είναι μακριά, καθώς και σε όλο τον κόσμο!

Όπως είπε η Εμμανουέλα στο zarpanews.gr: «Τα τελευταία τρία χρόνια, κάποιους μήνες του χειμώνα κάνω ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού συνδυάζοντας διακοπές και συναυλίες, live. Μου αρέσει να γνωρίζω νέους τόπους, να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου σε νέα μέρη, να βρίσκομαι αντιμέτωπη με νέες ευκαιρίες. Όλα αυτά είναι εμπειρίες που με κάνουν να γίνομαι πιο δημιουργική, να βλέπω τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Στην Αμερική έχω ξανάρθει άλλες τρεις φορές και φέτος αποφάσισα να μείνω λίγο περισσότερο και να τραγουδήσω σε ελληνικά μαγαζιά, σε ελληνικούς συλλόγους με ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και σε μουσικές σκηνές με ξένο ρεπερτόριο. Βέβαια δεν είχα προβλέψει την εμφάνιση της πανδημίας η οποία με εμπόδισε στο να επιστρέψω στην Ελλάδα την στιγμή που ήθελα. Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζω την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής μου»

Όσον αφορά την περίοδο της καραντίνας μας λέει: «Όλες οι δραστηριότητες σταμάτησαν με αποτέλεσμα να περάσω αρκετές ώρες στο σπίτι. Επειδή, όμως είμαι αφενός ανήσυχο πνεύμα και αφετέρου προσαρμοστικό άτομο, σκέφτηκα να κάνω πράγματα δημιουργικά και ευχάριστα και για να περνάω εγώ καλύτερα, γιατί η μουσική είναι η καλύτερη συντροφιά για εμένα, αλλά και για να βοηθήσω κάποιους να αισθανθούν κι αυτοί καλύτερα, μέσω της μουσικής.

«Ξεκίνησα έτσι διαδικτυακές συναυλίες, τις οποίες συνεχίζω ακόμα από την επίσημη σελίδα μου στο Facebook μέχρι και σήμερα, τώρα πια, σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να ταξιδέψει ο κόσμος μαζί μου γνωρίζοντας όμορφα μέρη, όπως στην Φλόριντα το ελληνικό χωριό Tarpons spring, το Tampa bay και τώρα το Nashville, την πόλη της μουσικής των ΗΠΑ. Αποφάσισα να αφιερώνω την κάθε συναυλία σε ένα εθελοντικό σύλλογο, ώστε να τους γνωρίσει ο κόσμος και να βοηθήσει αν θέλει. Επειδή υπάρχουν ανάγκες, αλλά και επειδή η προσφορά στον συνάνθρωπο γεμίζει την ψυχή μας με χαρά.

Ακόμα ξεκίνησα ένα κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων κιθάρας στο κανάλι μου στο youtube και απέκτησα διαδικτυακούς μαθητές από όλο τον πλανήτη. Τα καλά τους λόγια μου δίνουν πολύ χαρά και δύναμη»

Βρείτε το τραγούδι της Εμμανουέλας Χιωτάκη στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

iTunes: https://apple.co/2NMl0tu

Spotify:https://spoti.fi/3eQgV3o

Deezer :https://bit.ly/2BY4wLX

Google Play: https://bit.ly/2YNmqdk

Τα social media της καλλιτέχνιδας :

official website : https://www.emmanuelachiotaki.com/

facebook page : https://www.facebook.com/emmanuech

Instagram profile : https://www.instagram.com/emmanuela_c…

soundcloud : https://soundcloud.com/emmach-2

twiiter : https://www.emmanuelachiotaki.com/

One thought on “Στις ΗΠΑ η Χανιώτισσα Εμμανουέλα Χιωτάκη: Δείτε το βίντεο του νέου τραγουδιού που γράφτηκε την περίοδο της καραντίνας

  1. ποιος τραγικός εγκληματίας μακιγιέρ είχε την ιδέα να της βάλει αυτό το απαίσιο κραγιόν και πως δέχτηκαν όλοι οι υπόλοιποι να γυρίσουν με αυτό..Κρίμα, τόσο όμορφη και γλυκιά κοπέλα και βγήκε άθλια. Κατά τ’ άλλα πολύ ωραίο το τραγούδι και η φωνή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook