Στις 30 Μάϊου «κληρώνει» για το Κολυμβητήριο της Νέας Χώρας

Στις 30 Μάϊου πρόκειται να παρουσιαστούν οι μελέτες ανακατασκευής του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός αθλητισμού κατά την επίσκεψή του στο σκοπευτήριο Χανίων την Παρασκευή.

Οι μελέτες, έχουν εκπονηθεί από τον ΟΑΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, περιλαμβάνουν εκτεταμένες παρεμβάσεις στα υφιστάμενα κτίρια του κολυμβητηρίου, στα στέγαστρα, αλλά και την πλήρη ανακαίνιση του ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού. Υπολογίζεται ότι το κόστος παρέμβασης θα πλησιάσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές στην παρουσίαση.

Παράλληλα, τον προηγούμενο μήνα είχε ψηφιστεί και «φωτογραφική» νομοθετική ρύθμιση που άλλαζε τους όρους δόμησης στο οικόπεδο όπου βρίσκεται το κολυμβητήριο ώστε να προχωρήσει το έργο.

Σημειώνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Άρης Παπαδογιάννης, έχει εκφράσει την διαθεσιμότητα από μεριάς Οργανισμού να προχωρήσει και στην εκτέλεση του έργου, εφόσον συμφωνήσει το Υπουργείο ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός παρότι δεν έχει γίνει γνωστός εκτιμάται πως κυμαίνεται στα 5 εκ. ευρώ.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ