Στις 16 Μαΐου η δίκη για την κακοποίηση της γάτας – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος

στις-16-μαΐου-η-δίκη-για-την-κακοποίηση-τ-1438905

Στις 16 Μαΐου θα εκδικαστεί η υπόθεση της κακοποίησης γάτας στην Αιδηψό, καθώς το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο κατηγορούμενος. Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του έδωσε έγγραφο του νοσοκομείου ΚΑΤ σύμφωνα με το οποίο έπαθε έγκαυμα αριστερού μηρού βάσει και του χορηγήθηκε επτά ημέρες αναρρωτική άδεια ενώ ο δικηγόρος του είπε ότι επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να απορριφθεί το αίτημά του τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμπόδιζε την παράσταση του στη δίκη.

Έτσι, το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Μαΐου και επέβαλλε πρόστιμο 200 ευρώ για λιπομαρτυρία στους δύο μάρτυρες υπεράσπισης που επίσης δεν εμφανίστηκαν.

Κακοποίηση γάτας στην Αιδηψό: «Έχω μετανιώσει και θα τιμωρηθώ» είπε ο 30χρονος

O 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα στη θάλασσα σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, μίλησε στις κάμερες λίγα λεπτά μετά την απολογία του στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, την Τρίτη.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «έχω μετανιώσει και θα πληρώσω», ενώ αρνήθηκε να δείξει τα χαρακτηριστικά του. Μάλιστα, φέρεται να μην ήθελε να κάνει νέες δηλώσεις, αφού την στιγμή που αντικρίζει τους δημοσιογράφους φεύγει, ενώ ο δικηγόρος του, τον ακουμπάει στο μπράτσο και λέει: «Έλα εδώ».

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο 30χρονος είχε στο πλευρό του δύο μάρτυρες υπεράσπισης, ο ένας εξ αυτών ήταν ο άνθρωπος που ανέβαζε τα υβριστικά βίντεο στο Instagram, ο οποίος είχε ανεβάσει και το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας, την οποία δελέασε με ψάρι ο 30χρονος και στη συνέχεια την κλώτσησε και την έριξε από μεγάλο ύψος στη θάλασσα, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι στο σημείο λόγω της παλίρροιας η στάθμη του νερού ανεβοκατεβαίνει και μπορούσε η γάτα να είχε πνιγεί.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook