Στις 15 Δεκεμβρίου στην Τουρκία χειροτονείται Επίσκοπος ο Δαμασκηνός Λιονάκης – Εκδρομή διοργανώνει η Μητρόπολη

στις-15-δεκεμβρίου-στην-τουρκία-χειροτο-549886

Έμπλεοι συναισθήματα χαράς μεγάλης, αναγγέλλουμε την υπό της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου ομοφώνως εκλογής του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας και Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, σε βοηθό Επισκόπου του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, υπό τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Δορυλαίου.

Η χειροτονία του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Επισκόπου Δορυλαίου θα τελεστεί στον μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου Νιχωρίου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Ο μεταβυζαντινός ναός του Αγίου Νικολάου κτίστηκε το 1818 επί Σουλτάνου Μαχμούτ Β΄(1785 – 1839).

Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν στην χαρά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου μας, η Ιερά Μητρόπολη μας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, σε συνεργασία με τα ταξιδιωτικά γραφεία IO TOURS ( κ. Αλέξης Παπαμιχελάκης, τηλ. 6973350321) και Kalamaki Travel (κ. Εμμανουήλ Δεσποτάκης, τηλ. 6972707290).

2 thoughts on “Στις 15 Δεκεμβρίου στην Τουρκία χειροτονείται Επίσκοπος ο Δαμασκηνός Λιονάκης – Εκδρομή διοργανώνει η Μητρόπολη

  1. Να δουν τους άστεγους συμπολίτες μας, τους ανθρώπους που δεν έχουν φάρμακα, σπίτι, ρεύμα και να αφήσουν ταξίδια.
    Ο συγκεκριμένος είναι μια λανθασμένη επιλογή για λόγους που όλοι ξέρουμε….εκτός αν μένουν σε άλλη πόλη κάποιοι.

  2. ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ. ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; Η ΠΟΙΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!
    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙ- ΛΕΓΟΜΕΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook