Στηρίζει την κινητοποίηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων το Εργατικό Κέντρο Χανίων

στηρίζει-την-κινητοποίηση-του-σωματε-925662

Στηρίζει την κινητοποίηση που κήρυξε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, στις 20 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 το πρωί το Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Σε ανακοίνωση του το Ε.Κ.Χ. αναφέρει:

«Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων στηρίζει την κινητοποίηση που κήρυξε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, στις 20 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία αλλά και όλους τους εποχιακά εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοΐου COVID – 19, να στηρίξουν και να συμμετάσχουν δυναμικά την κινητοποίηση αυτή, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά καθορίζονται από τα αρμόδια υπουργεία.

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι των εποχικώς λειτουργούντων ξενοδοχείων, αλλά και όλοι οι εποχιακά εργαζόμενοι, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως άνεργοι, αλλά ως εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις, των οποίων ανεστάλη η λειτουργία (με απόφαση δημόσιας αρχής ή της επιχείρησης).

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 10 Π.Μ.

Ενημερώνουμε όλους τους εποχικούς συναδέλφους ότι το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε κανένας συνάδελφος να μην μείνει εκτός των ευνοϊκών ρυθμίσεων.

Ευελπιστούμε στην δικαίωση των προσπαθειών μας.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook