«Στήριξη στη νέα ζωή» από τον δήμο Χανίων! Βοήθεια σε μονογονεϊκές οικογένειες και άγαμες μητέρες

στήριξη-στη-νέα-ζωή-από-τον-δήμο-χανί-953982

“Στήριξη στη νέα ζωή» από τον δήμο Χανίων, που αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να στήριξη μονογονεικές οικογένειες με νεογέννητα.

Όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, από τον δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και την αρμόδια αντιδήμαρχο κα Ελένη Ζερβουδάκη, πρόκειται για μια σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία που έχει σκοπό να συνδράμει της μονογονεικές οικογένειες και αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους.

Επισημάνθηκε ότι η πρωτοβουλία έχει αναληφθεί από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου και περιλαμβάνει συνεργασίες με επιχειρήσεις του τόπου που θέλουν να αποδείξουν την κοινωνική και εταιρική τους ευθύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πως μέσω της νέας πρωτοβουλίας του δήμου Χανίων θα βοηθηθούν μονογονεικές οικογένειες και άγαμες μητέρες που θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα βασικά είδη που χρειάζεται ένα νεογέννητο, από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μέχρι και το ένα έτος.

Τονίσθηκε πως είναι ευπρόσδεκτες όλες οι προσφορές για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Έτσι καλούνται όλες οι νέες μητέρες που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο από την δράση ΤΕΒΑ να έρθουν σε επαφή με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Χανίων για να παρoυν τις απαραίτητες πληροφορίες και να βοηθηθούν.

Zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook