Στην Ξάνθη τα Χανιά

στην-ξάνθη-τα-χανιά-1152405

Στην Ξάνθη βρίσκεται η αποστολή των Χανίων για το παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι (14:45, ERTSPORTS).

Η χανιώτικη ομάδα μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη Τετάρτη από τον Εργοτέλη στο γήπεδο Περιβολίων επιδιώκει σε μια καλή εμφάνιση και στο θετικό αποτέλεσμα προκειμένου ν’ αναρριχηθεί βαθμολογικά. Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους παίκτες που υπολογίζονται από τον Αλέκο Βασιλειάδη είναι και ο νεοαποκτηθείς Ζιούλης, αντίθετα στα Χανιά παρέμειναν εκτός από τον τραυματία Κάσσο και ο Ρέντζας για τον ίδιο λόγο.

Η ενημέρωση από την ομάδα έχει ως εξής:

Στην Ξάνθη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας μας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την τοπική ομάδα.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Καμαρά, Σουντουρά, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Διαμαντόπουλος, Βρεττός, Δημητριάδης, Μασένα, Μπραμπίγια, Σωτηράκος, Ζιούλης, Γιάκος, Καρτσαμπάς, Ανδρέου, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Παναγιωτούδης, Κάρλος.

Εκτός έμεινε ο Ρέντζας που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και ο Κάσσος που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook