Στην τελική ευθεία για τα ματς της Κυριακής Χανιά και Πλατανιάς

στην-τελική-ευθεία-για-τα-ματς-της-κυρι-953229

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προετοιμασία στις ομάδες των Χανίων και του Πλατανιά για τις σπουδαίες μάχες που τους περιμένουν την Κυριακή σε Κέρκυρα και με Απόλλων αντίστοιχα.

Ειδικότερα για τα Χανιά, η αποστολή από τον Αλέκο Βοσνιάδη θα γίνει γνωστή την Παρασκευή, μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, αφού η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για το βράδυ. Δεδομένα εκτός βρίσκονται δύο παίκτες, ο Γρομητσάρης και ο Ζιαμπάρης. Ζητούμενο για τα Χανιά είναι να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά την τελευταία ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς, έχει αφιερωθεί στο πώς θα μπορέσει να κερδίσει το καλύτερο δυνατό από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόκειται για ένα ματς κορυφής, καθώς θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία. Με νίκη, ο Πλατανιάς θα παραμείνει μόνος στην πρώτη θέση, επιβεβαιώνοντας έτσι το εξαιρετικό ξεκίνημα που θα έχει κάνει στο πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ανέρχονται στην τιμή των 10 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook